Lauda: “Pilotlar Bencil Olmakta Haklı”

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda, Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in Formula 1’de yaklaşımlarında bencil düşünmelerinin çok normal olduğunu söyledi.

Rosberg, Çin GP’de takım arkadaşı Hamilton’un gereğinden fazla yavaşlayarak kendisini Ferrari karşısında baskı altına sokmakla suçlamıştı.

Lauda “Tabi ki Lewis bencil bir şekilde sürecek. Ben bunları egoist herifler olarak adlandırıyorum.”

“Şampiyon olmak için tek yol budur. Bilinen en eski şey budur.”

“Nico aynısını Lewis’e yapıyor. Lewis de Nico’ya. bunun doğru olduğuna katılıyorum. Bu yüzden yarışıyoruz.”

“Orada arkadaşlık yok. Yarışıyorsanız savaşmalısınız. Olay bu.”

“Üzgünseniz açıklama yaparsınız ancak günün sonunda sakinleşirsiniz. Bahreyn’e gittiğinizde ise her şey yeniden başlar, aynı mücadele yeniden…” dedi.


Yorumlar

“Lauda: “Pilotlar Bencil Olmakta Haklı”” için 14 yanıt

  1. Bencil olmakta haklılar elbette, ama takıma da zarar vermemeleri gerekiyor. Toto Wolff da yarışın ardından buna dikkat çekmişti. Lauda’nın Alonso hakkında söyledikleri arasındaki fark burada.

  2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Ben okuyorum da açıklamaları toto wolf olsun lauda olsun hep bi kendi pilotlarını birbirine düşürecek söylemler de bulunuyorlar.Bu psikolojik savaştan hamilton çıkıyor.Rosberg zaten vasat bir pilot iyice kötüleşti.Mercedes tek pilot üzerinden oynuyor oyunu.

  3. Bu adam geçen Alonso için egoist vb. derken düşmanca tavırla konuşmuştu. Şimdi aynı kelimeyi kendi pilotları Hamilton ve Rosberg için kullanıyor ama bu sefer bunun bir gereklilik olduğunu belirtiyor. Ya bunak yada artniyetli.

  4. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Bu adam hakikaten dengesiz. Dün Alonso için karanlık kişilikli, egoist vs gibi şeyler söyleyip duruyordu. Bugünde bu adamlar egoist olmalı falan demiş. Geçen sezonda kazanabilmek için ”bastard”olmalısınız diyordu. Bir günü öbür gününü tutmuyor.

  5. Rosberg yarıştaki şikayetini sosyal medyadada paylaşmış ve kendi fanlarından bile tepkiler almış takımın 2. Pilotu olma yolunda hızla ilerliyor acilen bir şey yapması gerek umarım yaptığı geçen yılki monaco olayına benzemez

  6. Bahreyn kırılma noktası rosberg şampiyonluk için yarışıyorsa orada kazanmak ya da hamilton ın önünde bitirmek zorunda sezon daha uzun ama mental açıdan tükenmeye yakın gözüküyor

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Bence, Hamilton zihinsel açıdan kariyerinin zirvesinde. Rosberg geçen sezon Monako’da yaptığı gibi bir işe girişse bile bunun Hamilton’ı etkileyeceğini sanmıyorum. Hatta kendisinden 18/19 gibi bir kazanma oranı beklediğimi bile söyleyebilirim. Bu tabi gerçekleşmesi çok zor bir kazanma oranı ama en azından Hamilton geçen sezon kurduğu rakamsal kazanma üstünlüğünü bu sezon daha da pekiştirecektir.

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        Ve tabi ki Rosberg’de ikinciliğini pekiştirecektir. 😀

  7. işte dün Alonso’ya söylediklerini de ciddiye alıp gaza gelmeyin dedik bak adam bi pilotu bencil egoist diye yerin dibine sokarken diğerine bencil ve egoist olmak normal diyor yaşlı adam dalga da geçmeyin ciddiye de almayın

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Alonso’nun gerçek karakterini saklama çabaları vol ..(kaç oldu sayamadım)

      1. Jackson sana benden ekmek çıkmaz güzel kardeşim geçen de yazdın cevap verdim sana güzelce,burda da konuyu anlamamışsın benim burdaki konum Lauda idi,her pilot gibi Alonso’nun da kötü huylarını söylüyorum objektifliğimle ilgili bir açık bulamayacaksın maalesef benim yüzünden boşuna matematiğini zorlamış olma

        1. MichaelJackson avatarı
          MichaelJackson

          Estağfirullah kardeş kavga-tartışma peşinde değiliz 🙂

  8. lauda havayı yumuşatmaya çalışmış ama bu pilotlar hiçbirieyi unutmazlar nico hırslanıyor günden güne ham her sıralama kazandığında her yarış kazandığında nico çıldırıyor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir