Alonso: "Renault'da Hayat Tamamen Normal"

yazar:

kategori:

İspanyol pilotun olayın çözüme ulaşmasından memnun olduğunu artık tamamen yarışmaya odaklanacağını söylüyor.

“FIA ile işbirliği için araştırmada onlara ve aynı zamanda takımıma yrdımcı olmak için Paris’teydim. Şimdi herşeyin açıklığa kavuşmuş olmasından memnunum. Ayrıca olayın içinde olmadığımın ve konuyla ilgim olmadığının belli olması da beni mutlu etti.”

“Takım için zor zamanlardı velki ama geride kaldı. Arkamızda bıraktık ve devam ediyoruz. Artık yarışa konsantre olalım. Ardından da Japonya’ya. Hayat devam ediyor. Bu yüzden artık iyi sonuçlar alma zamanı.”

Alonso, Briatore ve Symonds’ın yokluğuna rağmen takımın aynı şekilde çalışma devam ediyor olduğunu söylüyor.

“Her şey tamamıyla normal. Pat burada değil ve Flavio da öyle. Ama onlarla aynı işi yapan başka insanlar var. Bu yüzden takımda diğer yarışlara göre farklı bir durum yok. Hafta sonuna olan yaklaşımımızda da bir değişiklik yok.”

“Sadece medyanın ilgisi bugün biraz fazla oldu ama umarım yarın ve yarından sonra o da normale dönecektir. Her şey normale dönecektir. Olanlar geçmişte kaldı ve şimdi önümüze ve geleceğe bakıyoruz.”

İspanyol pilot son olarak Briatore’nin cezasıyla menajerlik açısından etkilenmediğini de belirtti.

“Benim üzerimde bir etkisi olmadı. Menajerim her zaman burada benimle olan Luis Garcia (Abad) ve gelecek yıl da öyle olacak.”


Yorumlar

  1. herkesin hevesi kursağında kaldı. anlaşılan şu: Alonso ferrariye gitmiyor. bu, benim gibi Räikkönen taraftarlarını umutlandırıcı bir şey ama bilmiyorum, räikkönen de "beni isteyen başka takımlar var" demişti. acaba Räi başka bi yere gidip de ferrari fisichella'yı ikinci pilot mu yapacak?

  2. mert merter avatarı

    TABi TABi normal :))

  3. inş bi podyum alıp takıma moral kazandırmayı başarırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir