Button Kısa Süre İçerisinde Şampiyonluk Hayalleri Kurmuyor

yazar:

kategori:

Gazetecilerin Button’a gelecek hafta sonu yapılacak olan Japonya GP’de şampiyon olma ihtimalinin olduğunu söylemesi üzerine Button “Hayır. Bu bir hayal. Gerçek değil. Bu olabilir ancak ben önce her bir tek yarışa odaklanmalıyım.” dedi.

Ancak Britanyalı sürücü artık şampiyonluğu hissedebildiğini belirtti.

Button “İyimser olmalı ve her yarıştan iyi sonuç almaya odaklanmalıyız. Önümüzdeki 4 yarıştaki mücadele için sabırsızlanıyorum.”

“Sıradaki 3 yarış sevdiğim yarışlar ve Abu Dhabi’de yeni mücadele olacak ve yeni pistlerde sürüşten keyif aldığım için orası için de sabırsızlanıyorum.” dedi.

Button, sezon ortasında yaşadığı sorunların geride kaldığını ve artık güçlü performanslar göstermeyi umduğunu söyledi.

Button “Araç son bir kaç yarıştır iyi çalışıyor. Valencia’da Rubens kazanırken ben iyi bir yarış çıkaramadım ancak araç iyi çalışıyordu.”

“Spa da iyiydi ancak harika değildi ve yarışı tamamlayabilsem bile 5 ya da 6. olurdum ve bu çok özel olmazdı. Ardından Monza’da araç iyi çalıştı ve aracımız hem düşük downforce hem de yüksek downforce seviyeli pistlerde iyi çalışıyor. Burada güncelleme olacak ve bunun bize biraz daha güç sağlaması lazım.”

“Performansımız iyi olmalı. Bunun bizi çok ileriye götüreceğini düşünmüyorum çünkü bir çok takım -Mclaren, Force India, BMW ve Renault- güncellemelerle gelecek ancak umarım oyunun içerisinde kalır ve önlerde oluruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Mücadele son yarışa kadar devam ederse çok iyi olur seyir zevki bakımından. Bence Rubens veya Jenson'ın şampiyonluğu son yarışta belli olmalı. Geçen senenin finali bu manada çok iyiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir