Verstappen, Yarış Dışı Kalmasının Ardından Kaskını Fırlatmış

yazar:

kategori:

Max Verstappen, Çin’de yarış dışı kalmasının ardından garajda kaskını fırlatmış.

Çaylak Verstappen iyi bir yarış daha sergilediği Çin’de motor sorunuyla yarışı dışı kalmasının ardından kızgınlıkla garajda, kapalı kapılar arkasında kaskını attığını kabul etti.

Bununla birlikte Franz Tost, yarış dışı kalmasının Verstappen’i daha güçlü yapacağına inanıyor.

Toro Rosso’nun patronu Tost “Teknik sorunlar bu oyunun bir parçası. Bu deneyim Max’ın öğrenme sürecinin bir parçası ve onun performansından memnun olduğumu söylemek gerek. O çok prosfesyonal ve kendimi spora adamış bir isim” dedi.

 


Yorumlar

“Verstappen, Yarış Dışı Kalmasının Ardından Kaskını Fırlatmış” için 7 yanıt

  1. O değil pistten çekilmeye çalışılırken araba da mundar oldu 🙂

  2. Bu çocuk Alonso ve Hamilton emekli olduğunda F1’in süperstar ihtiyacını karşılayabilecek potansiyelde bir pilot bana göre. Doğuştan yeteneği olan her pilot çaylak senesinde sinyalleri verir. Verstappen bunu 17 yaşındayken yapıyor. Renault motoru biraz daha rekabetçi olsaydı önlerde izleyebilirdik kendisini ancak şuan bile yaptığı güçlü başlangıçla dikkate değer sürüşler ortaya koyuyor.

  3. Harika bir yarış çıkarıyordu. Schumacher’i, Senna’yı hatırlatacak cinsten. Çok yazık oldu. Tepki göstermekte son derece haklı.

  4. Max Verstappen geleceğin hamiltonudur vettelidir alonsosudu kimisidir

    başta seviyodum kendinisini yeni vettel diyodum ama o tarafını alonsodan yana kullandı

  5. Strong_Union avatarı

    yavrum daha gençsin şimdiden kask fırlatıyorsan ilerde otomobili parçalarsın 🙂 alış bunlara alış hayat her zaman sana malesef puan alma fırsatı sunmaz

    1. 4 yarış dayanması gereken motor ikinci yarışta patlıyorsa o kaskı motora bile fırlatması gerekirdi 😀 Adam yine araçtan indikten sonra TV önünde değil garajda kendi kendine yapmış.

      1. Strong_Union avatarı

        o zaman bu çocukta saç baş kalmaz 🙂 birde şuan sezonun en dayanıksız motorlarından birini kullanıyor yine iyi dayanıyor torro rosso ya, redbullda olsaydı ne yapardı 🙂 Mclaren dekiler ne yapsın adamlar basamıyorlar bile araca 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir