Bianchi’nin 2015’te Sauber’le Anlaşması Varmış

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre geçtiğimiz sene Japonya’da kaza geçiren ve o günden beri bilinci kapalı olan Jules Bianchi’nin bu sene Sauber ile anlaşması varmış.

Eski takım patronlarından Colin Kolles, Servus TV’de Sauber’in Giedo van der Garde ile olan konusunu gündeme getirdi.

Kolles, Sauber’in bu sene sadece 3 pilotla değil aslında 6 pilotla anlaşmasının olduğunu söyledi. Sezonun ilk yarışı Avustralya’da Sauber’in Felipe Nasr ve Marcus Ericsson’la birlikte bir pilotla daha anlaşması olduğu çıktı. Mahkeme Giedo van der Garde’nin geçerli bir anlaşmaya sahip olduğuna karar verdi ve Sauber tazminat ödeyerek van der Garde anlaşmasını feshetti.

Kolles’a göre Sauber’in Adrian Sutil, Esteban Gutierrez ve hatta Jules Bianchi ile anlaşması vardı.

Kolles “Sadece 3 anlaşma yoktu. 6 anlaşma vardı.” dedi.

Kolles, Bianchi anlaşmasının Suzuka’daki kazadan bir kaç saat önce imzalandığını iddia etti.

Kolles “Monisha Kaltenborn’un yaklaşımını anlayamıyorum. Bir aracı satıp parasını aldığınızda onu 6 ay sonra başka birisine satamazsınız.” dedi.


Yorumlar

“Bianchi’nin 2015’te Sauber’le Anlaşması Varmış” için 8 yanıt

  1. Bianchi’nin iyileşeceğine inancım tam. Ama gerçekçi olmak gerekirse, F1 kariyeri noktalandı bence. Güzel yerlere gelecekti, hep inanmıştım.

    Tüm ihtişamının yanında, gene de F1’in çok tehlikeli bir spor olduğunu hatırlattı şahsıma. İnsan çok izleyip, puanların, şampiyonlukların, onun bunun ayrıntılarına girdikçe unutuyor bazı şeyleri. Maliyetleri, onu bunu kısabiliyorsunuz, ama insan hayatının bir tasarrufu olmuyor malesef.

  2. Sauber benimle de anlaşma yaptı

  3. Sauberle anlaşması olmayan mı var zaten,zorlasak burdan bile çıkar birileri :p

  4. Bu anlaşmalar muhtemelen bir ön anlaşmadır. Opsiyon gibi. Bu yüzden başlarına fazla dert almadılar. Bianchi’nin bu anlaşmasının sebebi de Ferrari zaten.

    Aslında ben Red Bull’un yaptığını yapıp Bianchi’yi doğrudan Ferrari’ye alacaklarını düşünüyordum. Belki onlar da bunu düşünüyordu ama ne yazık ki kaza yaptı.

    Ah be Jules, çift sarı bayrak yavaşla demek niye yavaşlamadın ki?

  5. Sauber durumu aynı daireyi 300 küsür kişiye satan adamın haline dönecekmiş neredeyse…
    Sanırım durumları o kadar kötüymüş ki böyle yollarla sıcak para temin edip düzlüğe çıkmayı, sonra durumları düzelince tazminatları ödemeyi planlamış olabilirler. Şu an sıralamalarda hiç fena değiller çünkü.

    1. Ferrari Racing avatarı
      Ferrari Racing

      Hahhahah 😀 Sauber = Jet Fadıl . Adamların ellerinden gelse zevkine Maldonadoya bile imza attıracaklarmış 🙂

    2. Ben de bunu düşünüyorum. Bir şekilde bataktan çıkmaları gerekiyordu. Doğru değil, ancak hayatta kalmak için gerekmiş. Monisha apla bunu düşündüyse helal olsun diyorum.

      1. http://www.trf1.net/formula1_haberler/98297-sauber-monisha-olmasaydi-su-anda-takim-da-olmazdi.html

        Peter amca düşündüğümüz şeyi az da olsa çıtlatmış diye düşünüyorum bu haberde.
        Ayrıca ”doğru değil” düşüncesine ”günümüz şartlarında” katılmıyorum. Paralı pilotlar dediğimiz saçma olgu, yetenekli pilotların koltuklarının ellerinden alınmasına neden oldu sürekli(bkz:Kobayashi, Glock vs). Şimdi kendi paraları kendilerinin koltuksuz kalmasına neden oldu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir