Hamilton Antreman Performansından Mutsuz

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton McLaren aracının antreman seansındaki performansının mutlu olmadığını kabul etti, fakat sıralamalara kadar araçta hızı bulabileceği konusunda iyimser.

Lewis Hamilton: “Bazı bölgelerde hala hız kaybı yaşıyorum, bunun üzerinde çalışmalıyım. Antremanlarda çıkış ve inişli oldu bugün benim için – herhangi bir önemli problemim yoktu, fakat umduğum kadar hızlı değildim.

 “Fakat bugün önemli bir gün değil, yarın pist daha da temizlendiğinden lastikler konusunda daha iyi anlayışa sahip olacağız. Bizim için ana şey bilgileri analiz etmek, aracı geliştirmeye çalışmak ve yarın için biraz daha zaman bulmak.”dedi.

Fakat Hamilton’ın takım arkadaşı Heikki Kovalainen ise ikinci antremandaki üçüncülükle çok daha umutlu görünüyor.

Heikki Kovalainen: “Çok mutluyum. Herhangi bir problem olmadı ve seanslar arası bazı iyi gelişimler elde ettik. İki lastik bileşenide iyi çalışıyor gözüküyor, buda iyimser olmak için başka bir neden.

“Gece biraz daha zaman bulabileceğimize dair inancım tam. Fakat, diğer takımlarda hızlı görünüyor, kolay olmayacak.”

Takım patronu Martin Whitmarsh ise McLArenin iyi durumda olduğunu, fakat bu yarışın Brawn ile Red Bull’un galibiyet çekişmesi yaşadığı günlere benzer olabileceğini düşünüyor.

“Bugün arkadan kayma sorununu yaşayan tek takım olmasakta, kesinlik Brawn ve Red Bull takımları ölçüyü belirleyen takımlar.”dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir