Ecclestone: “Monza Ayrıcalığının Bedelini Ödemeli”

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, Monza’nın Formula 1 takviminden düşebileceği yönündeki tehdidini yineledi.

Son aylarda Monza’nın İtalya GP’ye ev sahipliği yapmaya devam edip edemeyeceği merak ediliyor. Monza, Formula 1’e ilk senesinden beri ev sahipliği yapıyor.

La Gazetta Dello Sport’a konuşan Ecclestone “Çok basit. Bu seneki yarış için anlaşma var ancak gelecek sene için yok.”

“Organizatörler o parayı ödeyebilirler. Monza, Avusturya ya da Spa’dan niye farklı olsun? Aynı koşullarda aynı parayı istedim.” dedi.

Monza’nın F1 tarihinde önemli bir yere sahip olduğu düşünceleri için Ecclestone “Evet ancak F1 için ödeme yapmanız da gerekiyor.”

“Ben CVC’nin sahip olduğu şeyin ticari tarafını yönetiyorum. Ardından bu parayı takımlara paylaştırıyorum. Elimden gelen en iyi işi yapmaya çalışıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: “Monza Ayrıcalığının Bedelini Ödemeli”” için 10 yanıt

  1. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Ha gayret Bernie, az kaldı batıracaksın bu gemiyi. Kim nereden veriyor bu dedeye bu yetkiyi anlamıyorum, F1’i temsil edecek dinamik, genç, karizmatik bir adam yok mu dünyada? 80 yaşında bir dedeye mi kaldı iş?

  2. Bora Vardar avatarı

    ya ben ecclestone u anlamıyorum arkadaş.hayır tamam f1 sen getirdin bugünlere eyvallah tamam da yahu sende eski yarışçısın ulan zevk alıyomusun ya şu dandik h.tilke pistlerinden tamam güzel para veriyorlar araplar,asyadakiler de arkadaş monza spa silverstone monaco brezilya bunlar özel pistler ayrıcalığı olmalı.Sen sadece ticaretten gelen adam olsan başım üstüne kendin yarıştın kendi takımın vardı.biraz o coşku canlansın be insan, yaptın zaten kızlarının dünyalığı çok artık.

  3. şu pist organizatorleri toplaşıcak bırakıcak f1 i spa dır monzadır silverstone dur. yarışsın ecclestone amca kore de hindistanda rusyada

  4. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    hababam sınıfının müdürü gibi aynı.

  5. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Monzanın olmaması Almanya ile bir değil.Hockenheim pisti değiştiğinden beri bir cazibesi kalmadı.Arada zevkli yarışlar olsa bile.Ancak burası f1in ruhu , hızın tutkunun ve tifosilerin simgesi.O kadar kolay değil.Derdi başı para olan bu adamın istediği parayı öderler.Gerçi ben Ferrari’nin, İtalya yarışını kendi pistinde yaptırmak istediğini de duymuştum

  6. Para için yapmayacağı yoktur bu bunağın.. Ama gerçek su. buna sus demeyen takımlardadır. Almanya takvimden çıkarken Mercedes, Monza iiçin Ferrari, Avusturya için Red Bull bu herifin başını yemeli ve o pistler yarıştan çıkmamalıydı. Sizde sıkılmadınız mı çöl yarışı izlemekten?

  7. monzayı götürmeye yürek ister tifosiler yıkarlar ortalığı 😀

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      yakarızzzzzzz roma yı da yakarız 🙂

  8. Bernie Monza’yı kafaya taktıysa seneye izleyemeyebiliriz.

  9. Monza da takvimden düşsün bir daha Formula 1 izlersem neyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir