Raikkonen’in Menajeri: “2016 İçin Her Şey Yolunda İlerliyor”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in menajeri Steve Robertson, Fin pilotun 2016 Formula 1 sezonunda da Ferrari’de devam etmesi için her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Geçen sene Ferrari’ye dönen Raikkonen’in 2+1 senelik bir anlaşması vardı. 1 senelik opsiyonu kullanma seçeneği Ferrari’nin elinde ve bugünlerde çıkan haberler Ferrari’nin bu kadroyla devam edeceği yönünde.

Robertson “Herkes pozitif. Kimi devam etmek istiyor ve bunu çok açık bir şekilde belirtti. Takım onun geri bildirimlerinden ve istikrarından mutlu. Her şey pozitif ancak pozitif konuşma ile kağıt imzalama arasında fark var. Ancak günün sonunda her şey doğru yolda ilerliyor. Kimi % 100 takımın bir parçası olmak istiyor.”

“Kimi bu şekilde olduğunda F1’i seviyor. Tabi ki *ok yarışı gibiyken ve aracı iyi değilken F1’i sevmiyor. ” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen’in Menajeri: “2016 İçin Her Şey Yolunda İlerliyor”” için 2 yanıt

  1. tamam anlaşıldı yeri sağlam da biz hep ezilen kimiyi görmek istemiyoruz baskın rekabetçi kimiyi izlemek istiyoruz

    hep 2. olanı değil üstelik bu rekabetçi araçla..

    sanırsak kimi artık eski zamanlardaki deli dolu hızını kaybetmiş gibi

    babalık duygusu daha ağır basıyor.

  2. Takım iyi böyle, arkadan gelen iyi bir pilot da yok pek. En azından Raikkonen’in yerini doldurabilecek bir pilot yok. Belki Jules Bianchi olabilirdi ama onun da hali ortada. Allah şifa versin. Tabi bir F1 sever olarak Raikkonen gibi bir pilotun F1’de daha çok kalması ve rekabetçi araçlarda yarışmasını temenni ediyorum. Sevin ya da sevmeyin bu adamlara ihtiyacımız var ve ileride köpekler gibi ararız bu adamları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir