Alonso, Bugünkü Performansıyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Bahreyn GP öncesi cuma günkü antrenman seanslarında gösterdiği performansla cesaretlendiğini söyledi.

Sezona oldukça geride başlayan McLaren ekibi, ilk yarıştan beri düzenli bir şekilde orta gruba yaklaşıyor. Alonso’nun bugünkü en hızlı turu, günün en iyi turundan 1.5 sn yavaştı.

İlk seansta 7. olan Alonso 2. seansta 12. sırada kaldı.

Alonso “Bugün çok pürüzsüz bir gündü ve her koşulda araçta mutluydum. Bu yüzden yarın için aracın performansını optimize edip iyi sonuçlar almaya çalışmalıyız.”

“Henüz cuma günündeyiz ve Şanghay’da cuma günü iyi performans gösterip cumartesi günü iyi olmadığımızı gördük. Diğerleri cuma günü bizden daha fazla yakıtla çalışıyormuş.”

“Öyle olsa bile gittikçe yaklaştığımızı görebiliyoruz. Her yarış orta gruba daha fazla yaklaşıyoruz. Kesinlikle doğru yönde ilerliyoruz. Sadece bunu biraz daha hızlı yapmalıyız.”

“Burada sihirli şeylerimiz olmayacak çünkü son yarıştan bugüne sadece 4 gün geçti ancak araca performans kazandırmak için bazı küçük değişiklikler yapıyoruz.”

“Ne yazık ki bugün Jenson için ideal değildi bu yüzden biraz bilgi eksikliği oldu ancak yarın düzelmeye çalışacağız.” dedi.

Jenson Button “Harika bir gün değildi ancak en azından araçta çok fazla veri topladık.”

“Biraz üzücü olan ise bugün her iki aracın oldukça farklı ayarlanmasıydı. Aerodinamik kıyaslama yapmak için farklı program uygulayacaktık. Benim aracımdan o konuda faydalanamadık.”

“Umarım daha fazla sorun yaşamayız ve yarın iyi sürüş yaparız.”

“Ne olursa olsun kolay bir hafta sonu olmayacak. Bunu zaten biliyorduk. Sıralamalar şüphesiz yine sıkıntılı olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso, Bugünkü Performansıyla Cesaretlendi” için 6 yanıt

  1. ergenvettelcilerdenyadakimicilerdendegilim avatarı
    ergenvettelcilerdenyadakimicilerdendegilim

    alonsonun attığı turlar tamamen yanıltıcı boş depoyla atılan turlar

  2. Alonso bugün iyi günündeydi ama iki pilotta 2. seansta pek birşey yapmadı. 3-5 tur atıp pite geldiler. Umuyorum yarın ki seansta ve sıralama turlarında ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.

  3. Tabi kimin ne çalıştığını bilmiyoruz. Yarın herşey belli olur. Araç biraz hızlanınca fren dengesi bozulmuş. Ayrıca araç çok çıplak aero eklemeleri lazım.

  4. Bu hızla giderseniz Mercedesi de gersiniz. Bugün ikinci seansta Ferrari’den 0,9 sn yavaş kaldı.

  5. 4 gunde bu gelisim imkaansiz gibi geliyor.Ya diger pilotlar cok bosladi ya da hinda-mclaren bu hızla bu sene birincilik kazanacak.

  6. evet her yarışta 0.5 sn gelişim olsa harıka olurda inş cabuk gelişim olurda rekabetçi arac olsa bile yeterli olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir