McLaren, Cuma Günkü Sorun Nedeniyle Button’dan Özür Diledi

yazar:

kategori:

McLaren takımı, Bahreyn’de cuma günü gerçekleştirilen antrenman seansında dayanıklılık sorunlarıyla karşılaşan Jenson Button’dan özür diledi.

Button ilk antrenman seansında henüz 3. turunda aracında elektrik kesildiği için bırakmak zorunda kaldı. Aynı sorunlar 2. seansın başında da devam etti.

Eric Boullier “Bir tarafta Fernando sorunsuz bir sabah ve ardından öğleden sonra geçirdi ve planımızı sorunsuz uyguladık. Diğer tarafta ise Jenson iki ciddi sorun nedeniyle sinir bozucu bir gün geçirdi ve her iki seansta bundan etkilendi. Bunun için ondan özür diliyoruz.” dedi.

Honda Patronu Yasuhisa Arai “Jenson’un birinci seansta elektrik kesintisi yaşaması nedeniyle sürüşümüz kısıtlandı. 2. seansta aracı tekrar piste çıkarabildik ancak güç ünitesini gösteren kontrol veri monitörü stabil değildi ve aracı bir çok kez içeri almak durumunda kaldık. Bu olanlar talihsizdi. Sıralamalar öncesinde kontrol mekanizmasını tam anlamıyla düzeltmek için 3. seansta da çalışmaları sürdüreceğiz.” dedi.

Button “Aracı oldukça hızlı bir şekilde piste çıkardılar ve bu iyiydi. Gerçekten sıkı çalıştılar ve 1. seanstan 2. seansa harika iş çıkardılar ancak buna rağmen 2. seansta yine sorun yaşadık.”

“Piste yumuşak lastikle çıktığımda tekrar pite gelmem gerekti. Ardından düşük yakıtla piste çıktığımda herkes ağır yakıtla sürüyordu bu yüzden sürüş yapmak zordu ve harika bir gün olmadı.”

“Diğer araçta çok fazla faydalı veri topladık.” dedi.


Yorumlar

“McLaren, Cuma Günkü Sorun Nedeniyle Button’dan Özür Diledi” için bir yanıt

  1. 2015: A McLaren Odyssey (spä2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spä2000)

    Eric Boullier “Bir tarafta ……………
    Honda Patronu Yasuhisa Arai “Jenson’un birinci……………

    Bir yandan McLaren yetkilisi açıklama yapıyor öbür taraftan Honda yetkilisi de görüşlerini bildiriyor.
    İşin bu kısmı çok garip.
    Honda motor tedarikçisi. Şayet hissedar ise bilmemiz gerek.
    Yoksa çift başlılığın alametidir bu durum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir