Alonso Podyum Şansını Göz Ardı Etmiyor

yazar:

kategori:

Ancak İspanyol pilot önceliğinin puan almak olduğunu belirtiyor: “İlk olarak yarışı ilk beş içinde tamamlamaya çalışacağız, önceiğimiz puan almak. Markalar şampiyonasında iki ya da üç takımla mücadele ediyoruz ve puanlar birbirine yakın. Yarın da mümkün olduğunca fazla puan almak güzel olacak.”

“Beşinci sıradan başladığımızdan ilk hedef ilk beş içinde yarışı tamamlamak ama yarın pilotların hatalar yapabileceğini biliyoruz ve yarış içinde her şey olabilir. Bu yüzden podyum da yakın. Biz elimizden geleni yapacağız ve umarım en iyi pozisyonda tamamlarız yarışı.”

Alonso aracın kontrolünün ideal olmadığını ancak geçiş yapmanın zor olduğu bu pistte grid pozisyonunun bir avantaj olduğunu belirtti.

“Aracın arka tarafında diğerlerine göre daha çok problem yaşıyor olabiliriz. Düne göre arkadan kaymayı engellemek için ayarları tamaıyla değiştirdik ama çok yararı olmadı. Yarışta daha iyi bir araca sahip olmak için bu gece de çalışacağız. Ama ben sıralama pozisyonumdan memnunum çünkü burada geçiş yapmak zor ve önden başlamak önemli.”


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    cevabı size alonso verdi :)))))

  2. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fernando alonso :))))

  3. Senin gibisi de var malesef. Azsınız şükür ki.

  4. Uğruna kaza yaptılabilecek bir pilot ve bu adam için bunları tezgahlayabilecek bir takım patronu yok maalesef..

  5. bencede podyum mümkün ama en az 3 puan alacağımız bir yarış olmasını umuyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir