Alonso Mutlu Ancak Puan Beklemiyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, sonunda McLaren ile ilk seansı geçmeyi başardıkları için mutlu olsalar da puan için çok erken olduğunu söyledi.

Bu sene sıralamalarda 17.likten öteye gidemeyen McLaren, bugün Alonso ile bunu başardı. 2. seansa geçmeyi başaran İspanyol sürücü 14. sırayı kazandı.

Alonso “2. seansa geçtiğimiz için mutlu olmak üzücü (gülüyor)”

“Onlara yaklaşmaya başlayınca puan kazanma ihtimali artar ancak hala bir şeyler eksik.”

“Puanlara ulaşmak için yarışta bir şeyler olması lazım ancak her şey normal olursa zor olacak.”

“Araca eklediğimiz her şey çalışıyor. Koşmadan önce yürümeyi öğrenmeniz lazım. Adım adım ilerliyoruz ancak bu yönün doğru olduğu konusunda şüphem yok.” dedi.


Yorumlar

“Alonso Mutlu Ancak Puan Beklemiyor” için 21 yanıt

  1. ”Şimdi birşey diyeceğim ortalık karışacak da, yüksek ihtimal Alonso’nun mutluluğunun kaynağı Button’un sıralamada sorun yaşamış olması olabilir.”

    yukarıdaki açıklamadan bu mu çıktı yani

    bence biraz yapıcı ve olumlu ol

    yangına körükle gitme

    her habere provakatörce şeyler üretip kaos

    üretmek neyin kafasıdır

    anlaşılır değil.

    1. MuhammedAlonso14 avatarı
      MuhammedAlonso14

      sezon başına göre Mclaren Hondanın q2 de olmasını görmek güzel (q3 çokta uzak değil)
      ama avrupa yarışlarında çok büyük gelişme ve motordan çıkan garip sesin düzeleceğini bekliyoruz
      YARIN
      13.ERİCSSON FERRARİ MOTORU İLE
      14.ALONSO HONDA MOTORU İLE
      15.VERSTAPPEN REANULT MOTORU İLE VE
      16.MALDONADO MERCEDES MOTORU İLE SIRALANDILAR BAKALIM KİM DAHA ÇOK YÜKSELECEK ??

    2. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Olmazlar kardeşim. Şimdi bunlara bakarsan Alonso şöyle böyle, kendileri ve pilotları da ak kaşık.

      Yahu ne olursa olsun, bizim pilotumuz bu camianın en adi insanı olsun, sen burda aynı sitede düzgünce takılan insanların kalbini kırınca eline ne geçiyor. Nereni tatmin ediyorsun. Bu adama karaktersiz diyorlar, fesat diyorlar, çirkef diyorlar vs.vs. peki kendileri bize karşı bunu yapınca hangi sıfatı almış oluyorlar bu sayılanlardan.

  2. bir alonso taraftarı rainin haberinde yorum atınca deliren raiciler, la bi gidin sizde o zaman artık yav. baktım son rai haberlerinde nerde alonsocu var?

  3. ”Sitenin en fesat üyesi olduğundan beri, bu yorumuna şaşıran olacağını sanmıyorum.”

    Alonso nefreti son bulmayan ve her fırsatta bundan beslenen üye kısaca

    nasıl bir fobi ise

  4. Fernando bu sezon ilk defa iyi bir sıralama turu çıkardı.Çindeki performanstan sonra Q2 pilotlarımızdan biri tarafından ucu ucuna mümkün görünüyordu ancak 0.4 sn ile nispeten rahat bir şekilde ikinci seans geldi.Şuana kadar performans olarak beklentiyi karşılayan bir haftasonu oldu.Antrenmanlarda yarış performansı pek iyi gözükmüyordu bu yüzden puan almak normal bir yarış geçtiği sürece biraz iyimser olur.Haftasonunun tek handikapı Jenson’un 4 seansın 3 ünde aynı elektrik sorununu yaşamasıydı.Umarım sorunu sonunda çözebilirler ve iki araçla yarışı bitirip Çine göre daha iyi bir yarış temposu gösterebiliriz.

  5. Q2 ye kaldı alonso ancak kvyat hatalı sürüş yaptı galiba birde maldonadonun motorunda sıkıntı olduğunu söylediler malesef Q2 biraz da şansla geldi bunu laf atmak için söylemiyorum hem lotus hemde redbullun elenmesi sürpriz oldu bu iki araç da mclarenden hızlılar şu anda … ha mclaren da gelişme var mı var ancak durum pek iyi değil şu an için birde yarın maldonadoya dikkat etmeli alonso 😀

    1. Dostum Alonso 9. olarak kalmadı mı 2. seans a ben mi yanlış hatırlıyorum. Kvyat ve Mal geçse bile 11. olarak kalacaktı. 😀
      Asıl önemli gelişme Çin de en iyi turla 3.5 sn vardı. Burda 2.5 sn 😀

      1. @geass eyvallah hatırtlattığın için ben onu unuttum taboda ki 14. lüğe göre söyledim Q2 ye 14. olarak kaldığını sdüşündüm açık söylemek gerekirse sıralamada gözüm ferraride oluyor diğer takımlara pek bakmadım kaçırmışım demek ki alonsoyu iyi iş çıkarmış alo umarım yarış performansı da mclarenin gelişmiştir ..

        1. Insan kaçırdığı emin olmadığı konu hakkında yorum yapar mı yahu.

        2. Ne demek dostum. Hepimiz istediği bu şampiyonları kapışırken izlemek. 😀

  6. Q2 ‘ye kalmak bile iyi bir adımdı bizim için.

  7. Şimdi birşey diyeceğim ortalık karışacak da, yüksek ihtimal Alonso’nun mutluluğunun kaynağı Button’un sıralamada sorun yaşamış olması olabilir.

    1. Yuh be kardeşim o kadar da değil 😀 Ne yaptın tamam takım arkadaşını yendiğinde bazen ezmek için açıklamalar yapabiliyor ama bu durumda bunu düşünmen çok abartı 😀

      1. Alonso araç performansından çok takım arkadaşını geçmeyi önemseyen bir pilot, fesatlık olarak görenler Alonso’ya bakmalı..

        1. Ben olsam bende takım arkadaşımdan daha iyi bir performans göstermeyi önemserim. Adam burada sadece 2. seansa kaldığı için mutlu olduğunu söylemiş. Jenson’la ilgili tek bir şey bile söylememiş. Diğer yorumda da yazdım herkes Alonso’nun takım arkadaşını yendiğinde yaptığı açıklamaları biliyor ama bu açıklamayı buna bağlaman çok saçma.

    2. Sitenin en fesat üyesi olduğundan beri, bu yorumuna şaşıran olacağını sanmıyorum.

    3. Erendost Alonso geçen sene nasıl bir kabus olduysa hala daha başlıklarının altında laf sokmaya çalışıyorsun… Git pilotunla ilgilen, malum Vettel tarafından zor zamanlar yaşatılıyor kendisine 😀

    4. Kimini de mutlulugu vettele gecildigi icin olmasin

    5. Yaw he he, tamam sıkma canını. Senin dediğin en doğrusu.

    6. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Sürekli bir laf sokma peşindesiniz. Sizin pilotlarınızlan ilgili bir habare gelipde böyle bir yorum atıldığını ben daha görmedim. Siz sırf Alonso taraftarına laf sokmak için başka pilotu tutuyorsunuz. Sizin yaptığınız fesatlığı aşmış artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir