Kovalainen Hayalkırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Kovalainen “Benim için oldukça hayalkırıklığı yaratan bir sonuç İlk 2 seansta her şey çok iyi gitti ancak tur zamanlarım beklediğim kadar rekabetçi değildi.”

“Q3’te sert lastikler ile sürdüğüm için ilk turum yeteri kadar iyi değildi çünkü bu lastikler yeteri kadar hızlı değildi. Aynı zamanda bir kaç hata yaptım ancak yeni yumuşak lastikler ile olacak 2. sürüşüme odaklanıyordum.”

“Yarın zor bir yarış olacak: Onunculuktan başlamak yarışı zorlaştıracak ancak artık yapabilecek bir şeyim yok, çıkıp yarışımı yapacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. saf hiz olarak bu adam o kadar kotu degil ama yaris performansi icin ayni seyi soyleyemeyecegim.

    ayrica, böö arkadasim. yahu yaptigin yorumun haberle ne alakasi var allasen? bir adami sevebilirsin, saygim sonsuzdur. tutabilirsin bir pilotu, istersen yamamoto'yu tut yarismayan. ama kor cahillikle tutucu bir fanatiklik yapip bu tur alakasiz-sacma yorumlar yapmak da, af buyur ama ne ola ki? ben mi bir sey kacirdim diye baktim ama yok.

  2. Biz geçen seneden beri hayal kırıklığı yaşıyoruz Heikki…

  3. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    kovalainen senin 2 ci cepten başladıgın yarışıda gördük senin 4 cü cepten en agır başladıgın yarışıda gördük iki hafta önce sen mclaren mercedese yakışmıyorsun o seviyede bir pilot degilsin

  4. Onun bir hatası yok. Belki de 2. turunu atsaydı, daha iyi bir sıradan başlayabilirdi yarışa.

  5. üzgünüm kovalainen ama f1'de yarışmayı bıraktığında ismini kimse hatırla(ya)mayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir