“Hamilton ile Rosberg Arasındaki Fark Kaygı Verici”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg’in performansındaki düşüş Bahreyn’de de devam ederken takım arkadaşı Hamilton ise ard arda dördüncü defa sıralamalarda pol pozisyonunun sahibi oldu.

Mercedes yöneticilerinden Niki Lauda, Bild am Sonntag’a verdiği demeçte takımın pilotlarıyla ilgili şunları söylüyor.

“Lewis için başlangıç her zamanki gibi kusursuz oldu. Ancak Nico ile Lewis arasında 0.6 saniye fark olması kaygı verici.

Lauda Alman televizyonu RTL’e verdiği demeçte de Rosberg’in göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtiyor ancak “Melbörn’deki ilk yarıştan itibaren Lewis her şeyi daha iyi yaptı. Nico’nun bu durumu düzeltmesi gerekiyor. Yapabilecekleri konusunda bir karşı strateji geliştirmeli. Mesele sadece hızlı olmak değil, (Lewis’i) yenmeye çalışmak için yeni şeyler de düşünmeli.” diyor.

Lauda aynı zamanda Rosberg’in şu anda psikolojik olarak da güçsüz durumda olduğunu söylüyor. Rosberg geçtiğimiz hafta Hamilton’ın yarış taktiğiyle ilgili bazı şikayetlerde bulunmuştu.

“Aslında Nico, yarışın ardından bir şeylerden şikayetçi olmanın kendisi için iyi olmadığını fark etmiş durumda. Öte yandan Lewis’in, ‘Ben buraya kazanmaya geldim’ şeklinde verdiği cevap da doğruydu.

 


Yorumlar

““Hamilton ile Rosberg Arasındaki Fark Kaygı Verici”” için bir yanıt

  1. Yeni mi anladınız rosberg ın ıkıncı pılot oldugunu ????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir