Wolff: Bir Tur Daha Olsa Yarışı Raikkonen Kazanırdı

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff, Bahreyn GP’sinin son bölümünde yaşanan fren sorunlarının ‘az daha’ galibiyete mal olacağını söylüyor.

Ters lastik stratejisiyle beraber son bölümde Mercedes’leri yakalayan Raikkonen, Rosberg’in yaptığı hatayla beraber ikinciliğe yükseldi ve son tur içerisinde Hamilton’ın fren problemi ortaya çıktı.

Yarışın ardından açıklama yapan Toto Wolff “Yarışın son bölümünde her iki araçta da fren problemi yaşadık. Son 1.5 tur Nico ve Lewis için zordu. Başka bir tur daha olsa Kimi yarışı kazanırdı” dedi.

Lauda ise “Nico bugün göreviyle en iyi şekilde başa çıkmayı başarıyordu. Ama Kimi yarışının sonunda çok hızlıydı. Ama Nico’nun performansından mutluyuz. Tabi ki yarışı kazanan Lewis adına çok mutluyuz” dedi.

 


Yorumlar

“Wolff: Bir Tur Daha Olsa Yarışı Raikkonen Kazanırdı” için 7 yanıt

  1. Tabii ferrariyi övücü demeçler verecekler 100%100 performansla yarıştıklarına hala inanmıyorum ferrarinin gelişimi işlerine geliyor diğer takımları susturuyor bu sayede. yarışlar hala kontrollerinde ama ferrari bir sn kadar gelişirse eşit olacak motor konusunda.
    Lastik konusunda ferrari en iyisini çıkarıyor strateji açısındanda iyiler motorda biraz daha güçlenirse seyredin şenliği.

  2. Kimi Hamilton’un geçemezdi, o ros değil..o kadar da değil yani..

    1. Toto Wolff halt etmiş o ne bilirki değilmi.

    2. kiminin lastik avantajı vardı gecebilirdi . alonzonun o araçla ferrariyi geçmesi imkansızdı normal şartlarda ama lastik avantajı bunu sağladı aynı şey

    3. Rosberg 1.2 saniye fark varken pist dışına çıktı.Her şey olabilirdi.

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Mercedes sürekli bizim gururumuzu okşayan yorumlar yapıyor , hayırlısı 🙂

  4. Rai 1 tur önceden pite çağrılsaydı değişirdi işler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir