Barrichello, Şampiyonluk Konusunda Hâlâ İyimser

yazar:

kategori:

Barrichello “Benim için oldukça olaylı bir hafta sonu ve zor bir yarış oldu. Harika bir start alıp 2 sıra kazandım ve ilk bölümde her şey yolunda gitti. Güvenlik aracının benim avantajıma dönüşmemesi iyi değildi ancak yine de iyi pozisyondaydım.”

“Ne yazıkki ikinci pit stopta boş viteste sorun yaşadım ve araç stop edince Jenson’ın önünde olmak için gerekli çok değerli zamanları kaybettim. Ardından frenlerimde zorlandım ve daha fazla zorlayamadım. Bu yüzden altıncı olduk.”

“Daha iyi bir hafta sonu olabilirdi ancak tüm olanlara rağmen şampiyonada sadece 1 puan kaybettim bu yüzden hâlâ iyimserim.” dedi.


Yorumlar

  1. keşke f1 hayatının belkide son yılında şampiyon olarak veda etsen bu pistlere…yıllarca şuminin yanında seni 2.pilot olarak pasifize ettiler. dilerimki bu sene şampiyon olursun o çektiğin sıkıntıların kefarreti olur inşaallah…zira sen insan olarakda çok iyi bir pilotsun.

  2. button ın ilk ona girememesi rb için büyük avantaj olabilirdi. zaten 5 sıra cezası alacakken q3 e dolu depo ile başlamasını beklerdim. hem hafif depo hemde kaza yapınca kendi şansını zora sokmuş oldu. aslında ilk sc ona büyük iyilik yapmıştı ama ikinci sc adaleti sağladı. aslında yarış içinde button daha hızlıydı. 10 tuluk extra benzinle farkın açılmasına izin vermedi..
    bu arada rb bu seferde pit alanında kalkış sorunu yaşamış. bu kadar hata yaparak şampiyon maalesef olunamaz. button son yarışlarda sıralamalarda sorun yaşıyor ama en azından hala kusursuz sürüyor..

  3. button ın ilk ona girememesi rb için büyük avantaj olabilirdi. zaten 5 sıra cezası alacakken q3 e dolu depo ile başlamasını beklerdim. hem hafif depo hemde kaza yapınca kendi şansını zora sokmuş oldu. aslında ilk sc ona büyük iyilik yapmıştı ama ikinci sc adaleti sağladı. aslında yarış içinde button daha hızlıydı. 10 tuluk extra benzinle farkın açılmasına izin vermedi..
    bu arada rb bu seferde pit alanında kalkış sorunu yaşamış. bu kadar hata yaparak şampiyon maalesef olunamaz. button son yarışlarda sıralamalarda sorun yaşıyor ama en azından hala kusursuz sürüyor..

  4. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    aynen öyle oldu apocan,ben de aynı şeyleri düşünürerek okurken senin yazını görünce yazayım dedim:DD bravo iyi tespit..
    bana kalırsa,vites yüzünden 5 sıra cezası almasının ardından bugun buttondan sadece 1 sıradageride bitirmesi benim gözümde button un yaptığı işten daha iyiydi,tebrik ederim rubensi,tabii sıralamadaki hatası kendi suçuydu,önümüzdeki yarışlarda rubensin basına gelen tarzda şeyler button a olmazsa şampiyonluk çok zor,adam hata yapmıyor çünkü..

  5. ikinci pitte button şanslıydı ancak ilk pitte arkandakilerin ağırlık avantajlarını kullanmaya zamanları kalmadığı için sen şanslıydın rubens çünkü sen pite girdikten sonra güvenlik arcı geldi ve arkanda yer alan pilotlar boşuna ağır şekilde dönmüş oldular ilk pite kadar.

  6. mert merter avatarı

    Gönlüm senden yana valla insallah sapiyon sen olursun sempatik Barrichello

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir