Whitmarsh "Button Şampiyon Olacak"

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Bu şampiyonluğu kazanmanın en heyecanlı yolu değil ancak puan kazanmak zorundasınız.”

“Jenson çok fazla baskı altında ve eğer şampiyon olamadıysanız üzerinizde inanılmaz baskı olur, özellikle de takım arkadaşınız sizinle mücadele ediyorsa.”

“Bana göre burada iyi iş çıkardı ve matematiksel olarak henüz garantilenmiş olmasa da o, bunu başarmış gibi görünüyor ve bu harika bir başarı.”

“Aracınız ne kadar avantajlı olursa olsun, şampiyon olmak kolay değil. O sezona harika bir başlangıç yaptı ancak o şampiyon olmak için gerçekten iyi iş çıkardı.”

“Gerçekte biraz dalgalandı ancak bir süre üstündü, o akıcı ve akıllı bir pilot ve kafasını dik tutup sezona başlangıcının ardından şampiyonluğu kazanmalıydı.”

“Buradan sonra daha rahat olacağına eminim. Ancak hâlâ biraz endişe vardır çünkü kendisinin kaza yapması ve Rubens’in kazanması her şeyi değiştirebilir ve son 2 sene bu tür şeyler yaşadık. Sakin olmalı ve eğer hata yapmazsa kazanacak ancak bu onu strese sokacaktır.” dedi.

Whitmarsh, Button’ın sezon başındaki performansını sürdürememesine şaşırmadığını söyledi.

Whitmarsh “Burada uzun süre yer alan Jenson gibi birisi mücadele ederken, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için ilk şansını bulduğunda üzerinde inanılmaz baskı olur. Ben onun için mutluyum, onun rahatlaması harika olacak ve şampiyon olacağına eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. for Whitmarsh

  2. oh be adama akıllı biri çıktı da güzel bir yorum yaptı…

  3. haydi rubens….

  4. mert merter avatarı

    Benim gönlümde rubens de
    ama zor gözüküyor

  5. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    haydi rubens sana inanyor ve güveniyoruz sen eski kurtsun sonuna kadar pes etme

  6. ecrin deniz avatarı

    Rubens olsa daha çok sevinirim…

  7. ben halen rubensi destekliyorum ve onun şampiyon olabileceğine inanıyorum

  8. haklısın sinan az beddua etmedik bak şimdi tuttu ama şampiyon olacak olsun seneye McLaren-Ferrari geri dönsünde bu sene tatildeydik gezintiye çıktık Luca Di Montezemolo'nun dedigi gibi:))

  9. Bari kalan yarışlarda da bir yarış kazansında öyle kuru kuruya şampiyon olmasın.İlk 7 yarıştaki performansını göstermesi gerek.Gerçi biz de adama az beddua etmedik hep kazanıyor sıktı diye:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir