Mclaren "Raikkonen'i Kontrol Etmekte Sorun Yaşamayız"

yazar:

kategori:

Haug “Mümkün olan en iyi sürücüleri almak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu para, kapasite ve yetenek meselesi. İki megastarı kontrol etmenin sorun olacağını sanmıyorum.”

“Alonso konusunda dışarıda çok fazla gürültü oldu ancak takım içerisinde herkes işini yaptı ve gerçekte biz şampiyon olmalıydık. Ancak bunlar takım emirleri olmadığı için değildi.”

“Fernando Macaristan’da Lewis’i engelelmeseydi ceza olmazdı ve bir puan daha olurdu. Bazen bu şekilde oluyor. Bir puan ile kazanıp bir puan ile kaybettik.”

“Ancak bir değişim olduğunu söylemiyorum. Bu çok önemli. Ancak pilotları kontrol etmek bu oyunun adıysa biz bunu yapabiliriz.”

“Raikkonen ile 5 sene çalıştık ve olumluydu. En azından 2 şampiyonluk kazanmalıydık. 2003’te 2 puan ile kaçırdık ancak 1 motor sorunu bunun nedeniydi. O olmasaydı başarıyorduk.”

“2005’te de bunu yapabilirdik. O zaman motorlar şu anda olduğu kadar iyi ve dayanıklı değildi. Onunla ilişkimiz iyi ve onun da aynısını söyleyeceğine eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. m1chael üstad hakkımda yazdığın yorumu yeni okudum. burada yorum yapan kişiler arasında idol olarak gördüğüm iki kişiden biri sensin. ben şaka yaptım. hayata bu kadar ciddi bakmana gerek yok. tabiiki bende biliyorum yorumlarıma insanların genelde nasıl baktığını…aklım hakkındada yaptığın yorumlara saygı duyuyorum. sen benden çok daha akıllısın. seni kendi aklımla yargılamak ne haddime. özür dilerim.

  2. Musab saçmalamışsın. Kişinin yazdıkları veya tarzı sebebiyle oylarına takılmam. Heleki hatalara ilahi adalet diyebilecek hale de gelemedim daha bu konularda. Oyun sayısı çok ilgimi çekti, yazdım.
    Başka bir haberde -800 küsürler vardı oda garibime gitti ama yazdıklarını gördüm. (Hatta webden ufak bir araştırma
    da yaptım.) Bir kaç sefer benim de başıma gelmişti fazladan oy atması bu kadar yüksek rakamı görünce çok şaşırdım ve sadece yazayım dedim. Hemen üstündeki yorumdan da anlaşılabilir zaten tarz, düşüncem. Sen beni kendi aklınla
    mukayese etmeye çalışma lütfen.

  3. Emrah Emrah avatarı

    f1 i emin ol çoook uzun zamandır her detayıyla takip ediyorumSana verdiğim cevaplar yara yapmış sana heralde ne diiiim.Bnim kızdıım nokta kimi ne yapsa haklıdır mantığıdır.Kimi hep hızlıdır araba yavaş kalmıştır mantığınada çok karşıyım ayrıca.Kimi 2007 de ve 2008 de gridddeki en hızlı arabaya sahipti ve bunu yeteri kadar kullanamadı

  4. Emrah Emrah avatarı

    yoook helal olsun derim demekki ferrariyle uyuşmadı derim ben kimiyi sadece ferrarideki kariyerini eleştiriyorum o da ferrari taraftarı olduğum için yoksa mclarende çok hızlı olduunu kabul etmemek sıradışı ve saçma bi yorum olur

  5. emrah emrah sen f1 i ne zamandır seyrediyosun
    2007 yılında kimi raikkonen massa alonso ve hamiltonın arkasından gelip şampiyon olmadımı?
    biraz düşüncen sonra konuşcan

  6. Artık önümüzdeki sezonu bekleyebilmek daha da bir imkansızlaştı =)

  7. ya yazdıkların gibi olmazsa emrah yani kimi lewisi geçerse ne diyeceksin? sanırım şansa oldu dersin. bence açık açık şunu yaz ben kimiyi sevmiyorum başarılı olmasınıda istemiyorum.

  8. m1chael golden boyun aldığı artı puan hoşuna gitmemiş gibi bir yorum yapıyorsun. ilahi adalet diyelim buna mutlaka hata var. veya bu adam bolca bilgisayarı olan bir aşiretin ağası olmasın vermiştir emri millet basmıştır artıya:)))

  9. Emrah Emrah avatarı

    sen daha "yavaş" massayı geçemiyorsun hamiltonu mu geçeceksin kimi seneye alonso ve hamilton şampiyonlukta yarışır kimide takımlar puanına katkıda bulunur işte:D

  10. Emrah Emrah avatarı

    Ferrari mi kimiyi haketmiyor :D:D Asıl kimi ferrariyi haketmiyor.Seneye hakettiği takımda hakettiği ikinci pilotlukla geri döner ve bana göre hamilton onun kendisini geçmesine izin vermez görücez kimi rainizi seneye hamilton karşısında sadece biraz sabır.

  11. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Gitmesi en dogru karardı kendisi için Ferrari onu haketmekten hiç bukadar uzak değildi Onu haketmeyen bir takımda artık işi yok zaten arkasına bakmadan dönsün gitsin… umarım (ki bundan eminim) Mclarende mutlu ve umdugunu bulan Kimi yi izleriz…

  12. sende sağolasın .yalnız yine rahat durmuyorlar fakat onlar kadar gresif olmayacağım artık.

  13. Yavuz Balcı avatarı

    yaşar sağolasın.yalnız hemen üstündeki yorumda mert kardeşimide aynı şeyi söyledim.oda sağolsun düzeltti.aynı takım veya farklı takım farketmez.burada eninde sonunda, düşüncelerimiz farklı olsada biz en iyi şekilde saygı çerçevesinde tartışabileceğimize inanıyorum.

    bu siteyide , sizleride her ne olursa olsun seviyorum.

  14. Oylardaki hata ile yazayım. Daha öncede başıma gelmişti, biraz öncede yaşadım.
    Kişinin 2 oyu var. Oyu arttırma adına tıklıyorum birşeyler lag'a giriyor ve oy 4 oluyor. 🙂
    Yorum eklentisinde böyle bir hata var sanırım.

  15. 1585 oy da nedir sanırım hata oluşmuş 🙂
    Bu adamların(algı), bizim de derdimiz içeriğin kaliteli olması. Yoksa yüksek hit alıp da karışık bir site olması amaç olmamalı. Yüksek rating uğruna yapılan işlerin kalitesizliğini her tarafta görebiliyoruz. Kışkırtıcı yorumlar kazandırmaz aksine kaybettirir. İnsanlar da saygılı kavgadan uzak yorumlar dan hoşlanır. Yada geneli böyledir istisnalar kaideyi bozmaz. Bizde bu siteye başka yerlerden geldik fakat bu adamlar doğru yolda ilerliyor. Kalan şeyler zamanla gelir ve kalıcı olur. Anlık yükselişlerin ters tepebileceğini biliyorlardır. O yüzden lütfen kırıcı değil yapısı, sevgili, saygılı olun, olalım.

  16. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Tamam Arkadaslar :=))) Madem Öyle Düsünüyorsunuz…Ehehe 😀

  17. mert merter avatarı

    2007 yilinda RON Lewis in her galibiyeti veya her podyumundan sonra nerdeyse sevincden ucacakti daha ne yapsin RON :))))

  18. Marlboro Project 4

    Kimi ilk zaferini kazandığında Ron Dennis pit duvarında ağlıyordu.

  19. yavuz kardeşim aynen dediğin gibi oldu şu aşağıdaki o tulumu giymemeliydi yorumunu gördükten sonra yazdım.bunun içinde buradaki kendini bilen bilhassa mclarenci arkadaşlardan özür diliyorum.o zaman bende sana derimki sende burada üç beş mclarenci kılıklı şahsiyetlere aynı tepkiyi göstermeliydin.senin açından aynı takımın taraftarı olmak saygı anlamında farklılık yaratmayacağı kanısındayım inşallah yanılmıyorumdur.ayrıca akşamları giremiyorum siteye onun için malum cevaplar biraz geç geliyor kusura bakmayın.

  20. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Bora Dostum Sende Haklısın:) Ama Ron Dennis-Martin'in Hic Telsizden Coşkulu Yada Sevincli Bir Takim Konusmasini Dinledin Mi..O yüzden Oyle Dedim;)

    @McLAREN TEAM Sen Saol Dostum 😉

  21. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Onur Aybars kardeşim darlanma ;atlayan havada kalır ,zıplayan konacak dal bulamaz :)) alakana teşekkür ederim ….

  22. Marlboro Project 4 !
    eywallah dostum..

  23. Şener Salih; aynı düşünceyi yazacaktım ancak atlayan – zıplayan olur diye artık yazmaya çekiniyorum. Tespitine sonuna kadar katılıyorum.

  24. semih özer avatarı

    raikkonen konusunda endşe duydugum tek kişi hamiltonun babası:D acaba raı hamıltonu maglup ederse babası nası bı tavır takınacak:D

  25. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "McLAREN TEAM" Dostum Yorumuna %100 Katılıyorum…Kimi Disiplini Seven Birisi Basın toplantisi,sevinme vs.vs hic ona göre birsey degil..Mclaren da boyle bir takim yaris kazandiktan sonra bile en ufak bir sevinc belirtisi falan olmuyor…Tebrikler İyi İş Cıkardin.Kimi ye de boyle bir ortam lazim.Gel İşini Yap Ve git .)

  26. Ben tartışma olmasın demiyorum ki… Tartışma elbet olacak ama adap sınırlarında olmalı. Ben ''bale veya opera sana yakışır'' diyerek insanları kışkırtmanın yanlış olduğunu düşünüyorum sadece. Adrenaline gelirsek ben de favori pilotum her atağa kalktığında, her kaza yaptığında her bir araca yaklaştığında yerimde oturamıyorum, ayağa kalkıyorum, duvarlara yumruk atıyorum, bağarıyorum, çağarıyorum sanki öndeki arabayı geçince o milyon dolarları ben alıyormuş kadar seviniyorum.

  27. mert merter avatarı

    GOLDEN BOY

    sana katiliyorum tartisma elestiri olacak küfür,hakaret ve olayi kisiselestirmeden ki ben yabanci sitelerede giriyorum bazen bir iki site var orada da milet tartisiyor kendi pilotuna sahip cikiyor yoksa kös kös ne yazcazki :)))

  28. raikkonen inan mclarene gelmeni çok istiyorum. benim kanaatim bundan sonraki yıllar 2000 li yılların başındaki ferrari üstünlüğü gibi bir seri yaşanacak…Allahualem bissevap bu olacak gibi geliyor bana…böylece ilk mclarende dönemindeki şanssızlıklarında bedelini almış olursun.

  29. darkruse bence sen narin bir insansın. bale veya opera senin için iyi bir seyir zevki oluşturabilir. f1 adrenalin yüklü insanların sporu. biraz tartışma olacak. bak ister istemez sende tartışmaya giriyorsun. ben küfür olsun hakaret olsun demiyorum. ama haberde birşeyler yazıyor. buna kısa bir cümleyle yorum yapmak kimsede ilgi uyandırmaz bence.

  30. golden boy düşüncen çok saçma. bu site hayt hut ile rayting kazanacaksa hiç kazanmasın siz yokken de bu site gayet nezih bir yer. ratingi kazanacaksak burada tartışmanın bir adabı olmalı herkes seviyeli olmalı birbirine karşı böyle rating kazanılır. ben birbirine zerre kadar saygısı olmayan insanların yorumlarını niye okuyayım ki…

  31. mert merter avatarı

    su anda dünyada bir kriz var ve Ferari icin sandarten iyi bir sponsor avrupanin en büyük bankasi avrupada birseyi taksitle almaya kalkarsaniz araya bu banka girer ve sizin taksitlerinizi öder ve sizden beli bir faiz alir durumu cok cok iyi bir banka yatirimlari var dünyada neyse sponsorun iyisi kötüsü olmaz sonucta takima para akar ama büyük sponsorda tabiki kendi istedigi pilotu takima getirir ispanyol bankasi bir almani getirmez tabiki :))

    ben bu birlikdeligin fazla uzun sürecegine inanmiyorum ama ferrari yönetimi akilidir McLaren ve RENO gibi öyle büyük hasar almadan alonsoda kurtulur bu benim fikrim ilk seneyi görelim sonra yorum yapariz bu konu hakinda tarih bizi hakli cikaracaktir ahanda buraya yaziyorum…

  32. benim için yazdıysan sağol darkruse biliyorum scuderia ferrari marlboro…şimdi oldu santander ferrari alonso…

  33. Arkadaşlar scuderia bir sponsor değil onu da belirteyim. Scuderia Ferrari, italyancada Ferrari takımı demek oluyor.

  34. şunuda hatırlatırım. koca tv kanalları rating uğruna insanları ekranda kavga ettiriyor. burada dozun yükselmesi bu sitenin ratingini artırıyor. trf1 en iyi site olmasına rağmen halen en çok tıklanan site değil. küfür olmadıktan sonra biraz hayt huyt olsun artık.

  35. mert merter avatarı

    BUNLAR DAHA IYI GÜNLERI ferarinin
    Ferariyi Tebrik ediyorum niye diye soracak olursani ?

    ALONSO FIA nin en büyük ispiyoncusudur
    McLaren de iken gördük
    RENO da gördük
    Feraride de görecegiz
    ayni son
    ferarinin cok dikkatli olmasi lazim
    ferrari yönetimi bu olaylari biliyor ona göre önceki takimlarin yapacagi hatayi yapmaz insallah yoksa
    FIA baskani by MOS düsmanlarinin kellesini alonso ile tek tek aliyor

  36. elif çivici avatarı

    sanırım çok güzel bir sene bizleri bekliyor,esas adamların ortalkta gözükmediği 2009 dan sonra müthiş bir 2010 izleyeceğiz..süper!
    alonso ferrari'de..
    kimi mclaren'de
    herkes değerini bulacağı yerde..
    🙂

  37. http://www.youtube.com/watch?v=JIy5ipdoKro

    Arkadaşlar bu yukarıdaki video Kimi'nin ilk zaferi.

    Ve umarım 2010 yarış sezonunu seversiniz.

  38. mert merter scuderia ferrari takımı(şimdiki adıyla santander ferrari alonso) eskiden asildi. şimdi olmuş esir. bir sponsora 50 yıllık asalet iki paralık olmuştur. koca başkan gitmiş ispanyaya televizyonda şaklabanlık yapıyor yalakalık yapıyor. hesapta ağzından kaçırarak alonso diyor. ne acı…mclarenin yanında bu ferrari takım bile değil. bakın görün seneye ilk 3 e bile girmeyecek santander ferrari alonso takımı…

  39. zalimin zulmü varsa garibinde Allahı var. bu kadar kaliteli bir adam sponsor emriyle ilk defa takım değiştiriyor. acı olan koca ferrarinin bunu yapması. gitti scuderia ferrari geldi santander ferrari alonso takımı. koca bir italyan milleti ispanyolların elinde oyuncak olmuştur.

  40. mert merter avatarı

    Ben ferrariyi severim cünki bizim ezeli rakibimiz ben kinayesine söyledim McLaren pacoz deyince yoksa ferrari de McLaren kadar olmasada asil bir takimdir

  41. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Ferariden McLaren e geri dönuüyorum hayırlı uğurlu olsun. Kimi için bu cümle bile uzun:P

  42. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    işte beklediğim haber !*****
    2010 şampiyonunu açıklıyorum : K1M1 RAİKKONEN !*
    alonsonun raikkonene 2.darbesi 1. şampiyonluk geldi 2.ndede geleceğine eminim
    ferrariyi kötü sezon bekliyor .
    ferrariden intikamı çok pis alıcazZ .go K1m1 go mclaren *

  43. Yavuz Balcı avatarı

    mert arkadaşım aynı sözüm senin içinde geçerlidir.lütfen şu yorumlarınızı düzeltin.bahsettiğiniz takımlar f1 in en iyi 2 takımıdır.

  44. Yavuz Balcı avatarı

    murat arkadaşım kimse kimsenin turunu engelleyemez bu bir.ikincisi de McLaren takımı paçoz diyen şahsiyet burada saygı dersi veremez.lütfen yaşar koçyiğit gidip eski yorumlarını bana buldurtmadan kendin gelip bu yorumunu düzelt.o yorumu yazan insanın saygıdan yoksun bir açıklama yapmasını anlayamamda bekleyemem de.herhalde bir kızgınlık anında istemeden yazmışsındır.

  45. murat levent avatarı

    "Fernando Macaristan'da Lewis'i engelelmeseydi ceza olmazdı ve bir puan daha olurdu. Bazen bu şekilde oluyor. Bir puan ile kazanıp bir puan ile kaybettik."

    Al işte tam dediğim şey, zaten Hamilton polu almış, girsin garaja, ne var yani 1 tur daha atmasa şanından mı düşer, atsın Alonso turunu. Ama yok olmaz, illa hamilton 1 tur daha atıp kendi takım arkadaşını yenmesi lazım. Kaldıki dedikleri zaman pite gelmeyende hamilton.

    Bide konuşuyolar, alonso beklmeseymiş bak bak, hamilton 1 alonso 2 olsaymış, tam tersi olsa ne olur ölürmü takım, bu adamda sizin için yarışıyor. Baktınız alonso bekliyor alın hamiltonu içeri, kimse ceza almasın, 1-2 kalksınlar ne olur sanki. Ah ah..

  46. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Açıklamayı yapan Mercedes Motorsporları sorumlusu fakat açıklama Mclaren için yapılmış ayrılık söylentilerine de hoş bir yaklaşım olmuş ve takımdaki Mercedes ağırlığının bir göstergesi kanaatimce ;

    Bir aksilik ve aksaklık olmazsa Kimi hayırlı olsun diyelim eski yuvasına ….

  47. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    can bundy burayı olumsuz hale getiren bir tek sensin.bu arada 4 lü gri dönüyor eşit şartlarda.verdiğimiz kısa aradan dolayı özür dileriz.ermmm nerde kalmıştık???

  48. arkadaşalar burayı "msn" niyetine kullanmanız inanın, başlardaki kalitesinden uzaklaştırıyor benzersiz sitemizi.

  49. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    tartışmasız kimi rosberg den daha iyi rosberg in pazar günkü yarışta pit yolunu kaçırması affedilemez 2 ciligi kaybetti belkide bu hatasıyla raikonen gerçekten iyi bir pilot bakalım raikonen in gelmesi hamilton uda ateşler kovalainen etkisiz eleman gibi ya hiç bir faydası yok takıma kendine takımda bulamaz inş hahahahyt

  50. evet taşlar yerine oturuyor gibi artık. kimi için üzgünüm. kendisi favori 2. pilotumdur ve takımdan bu şekilde ayrılmasını hiç istemezdim. keşke alonso-kimi olsaydı. kimi umarım gittiğin yerde başarılı olursun. alonso ile bol çekişmeli yarışlar izletirsin bize. bana göre eğer bu iki pilot takımlarına uyum konusunda sorun yaşamazlarsa 2010 nun en büyük adaylarıdır. takımlar şampiyonluğunda ise mc laren 1 adım önde gibi.

  51. ecrin deniz avatarı

    kiminin ferrariden ayrılıp, mclarene geçerken yapacağı açıklamayı merakla bekliyorum. eminim yine kendine yakışan bi açıklama yapacaktır ama ne bileyim çok meraktayım açıkcası:)

  52. RAİKKONEN'in McLAREN'de tek yaşayacağı sorun DİSİPLİN.!

    onu ferrariye geçtikten sonraki düşüşünün en büyük nedeni yaşam tarzı olmuştur.hatta FERRARİ'de çok rahat olduğunu beyan eden açıklamalar yapmıştı McLAREN'i de disiplininden dolayı eleştirmiştir.

    yaşadığı aile sorunları ve disiplinsizlik onun ICEMAN özeliiklerini biraz da olsa eritmiştir McLAREN'e gelmesi onun özel yeteneklerini geri getirecektir….

  53. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    newey tasarımları iyi olmuştur aerodinami anlamında. mclaren 2005 te süper bi araç üretmişti ki newyin elinden çıkmıştı ama hep böle olmuştur newey tasarımları hızlı olur; ama dayanıklı olmaz. redbullda buu aşmış göründüler ama yinede bu hafta sonu ayna kırıldı.

  54. nevey tasarımlarında ayna yok

  55. mert merter avatarı

    CAN sana katiliyorum o tulumu giydirmemeliydi ron amca o vatandasa

  56. sonofmedian  avatarı

    kimi evine hoşgeldin..formula1'e olan sevgim daha da arttı.Seneye bizi heyecan bekliyor..

  57. "Fernando Macaristan'da Lewis'i engellemeseydi ceza olmazdı ve bir puan daha olurdu. Bazen bu şekilde oluyor. Bir puan ile kazanıp bir puan ile kaybettik."

    Fernando bu taze yoruma bir yorum getirmeli.

    *O tulumu bu pilota en başında giydirmememiz lazımdı.

  58. Yorumlarınızda çelişki var. Şimdi tuttuğum pilotun başarısına laf etmeyeceğim ama Hakkinen'in zamanındaki McLaren aracı o sezonun en güçlü aracıydı, aynı şey Schumacher'in seri yaptığı ve Benetton şampiyonluklarını kazandığı araçlar için de geçerli. O zaman senin yorumuna göre bu 2 pilot da komple pilot değil…

    Red Bull da Renault motoru kullanıyormuş, demek ki Alonso komple pilot değil. Temellendirme süper. Adrian Newey pistteki en çok aranan tasarımcıdır, aradaki farkı da bence araçların şasi belirliyor. Alonso ile alakası yok bunun.

    Alonso Renault'ta neden başarılı değil? Güldüm valla sanki cevabı belli değilmiş gibi? Bu Renault ile Alonso ancak bu kadar gidebiliyor, çok merak ederdim acaba diğer pilotlar bu araçla ne yapabilirdi.

    cüneyt ay, yarış başına alınan puanlara bakarsan; gridde şu anda yarışan pilotlardan Hamilton 1, Alonso 2dir. Diğer sıraladığın pilotlar (Massa-Raikkonen) bunların arkasında gelir.

  59. mert merter avatarı

    KOMLE Pilotmu :)))
    hakinen ve summi den sonra komple pilot gelmedi F1 e
    madem alonso komple pilotdu da reno da niye basarili olamadi RetBuL da reno motor kulaniyor ama ReNO dan basarili demeki alonso komple momple deyil o yil McLaren cok iyidir ve 2007 McLaren icin iyi oldu 2008 süper oldu McLaren icin herzaman diyorum komple pilot sa renoda niye basarisiz ve 2008 de singapurda ki birincilik bile sahte oldugu cikti ortaya vs vs vs

  60. arkadasım puanlara lafım yok aynı puanlar kimi-hamilton-massa içinde geçerli
    ama medya alonsoyu schumiyle falan kıyaslıyo en komple pilot olduğundan bahsediyor
    bense iyi bir pilot olduğunu fakat komple falan olmadığını bunu gösteren bişeyinde olmadığını düşünüyorum

  61. mert merter avatarı

    Kimmiye herzaman kapimiz acik ama rosberg de gele bilir ikiside iyi pilot..

  62. Yavuz Balcı avatarı

    net bir açıklama gelmesini bekliyorum artık.Kiminin sürüşü McLarenle daha çok ortaya çıkıyordu.kendisi gibi agresif araçlar oluşturuyor McLaren.yavaş kaldığı bu sezon bile kolay lokma olmadı yarışlarda.bu bir artı.ikinci artı ise Kiminin gelişiyle Lewisin performansınında artacağıdır bence.inşallah gönlümüze göre gelişir herşey.

  63. kimi maccada hiç bir sorun yaşamaz hamiltonla senna prostan sonrada en kral 2 li olurlar

  64. Ben de Alonso'nun kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olmadığını, pilotun başarısının somut kanıtlarının puanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Alonsocu olmasam bile öyle derdim.

  65. ron dennis kimi gittikten sonra kapılar ona her zaman açık demişti,kısmen kimi mclareni dikiz aynamdan görürüm tarzı açıklamalar yapmış olsada takım ve taraftarlar arsında sevilir,kabul edilir.

  66. mschumacger88 avatarı
    mschumacger88

    ferrari taraftarları bir yanadn üzülürken.2tarafdanda güzel haberler aldık.raikonen ayrılıyor heralde ferrariy schumacherden sonra en iy kullanan pilotlardan birisi takım kötü olursa onun sucu ney bazıları raikonenni kötülüyor schumacherin yerine başkası gecse şampiyon olaiblirmiydi.Massa geri dönüyor cok sevindim o ferrarinin en iy pilotlarından.bu sene macaristandan önce cok iy işler cıkarıp raikoneni gecmisti eger kaza yapmasaydı spada ferrariden duble görebilirdik.2 gzüel haber alonso kesin ferraride dünyanın belkide en iyi pilotlarından alonso.Ferrari inşallah alonsonun değerini anlar onun bu başarsıını bitirmez

  67. arkadasım ben alonso hayranı değilim ve medyada abartıldığı kadar ii bir pilot olmadığını düşünüyorum o yüzden massanın performansını önemsiyorum

  68. Alonso'nun nasıl bir pilot olduğu konusunda referanslar puanlarda görüldüğü gibidir. Daha fazlasını istemek komikliktir diye düşünmekteyim. Mutlaka olayı Alonso'ya bağlayacaksınız…

  69. onu sadece bir mühendis söylemişti, takımın kimi hakkındaki genel düşüncesini yansıtmaz, ama doğruydu da sanki

  70. açıkcası mclareninde kimininde en iyi kararı verdiğini düşünüyorum. mclaren pistte aerodinami yönü en kuvvetli takım araç her şartta stabil ferrari rüzgarın yönü 2 derece değişse sapıtan bi araç ayrıca pistte hiçbir araç ferrari kadar önündeki aracın türbülansından etkilenmiyo ferraride kerb kullanımı mclarene göre çok kötü bunlar hep kiminin sürüş stiline uyan özellikler ama tabi hevesli olması lazım zira hamilton şu ana kadar karşılaştığı en çetin ceviz olacak ve bizi cidden ii bi sezon bekliyor
    ha bide umarım massa eskisi gibi iyi döner ve alonsonun nasıl bir pilot olduğunu görmek için bi referans olur

  71. ya yalnız Kimi'nin gittiği sene arkasından tank verseniz dayanmaz filan demişlerdi. Şimdi çok garip geliyo bana. Kimi onlar hakkında bi şey söylememişti ama ne biliyim ya. 3 yıl sonra geri dönmek.. eskisi gibi olmaz ki

  72. McLaren'in Mercedes tarafı da Kimi'nin geri dönmesini istediğini belli etmiş oldu böylece.

  73. Patlamış mısır gibi habire patlamayan motorlar. Gelişmiş bi mclaren. ve Kimi. hımm enteresaan. çok güzel olacağa benziyorr :))

  74. kontrol edicek bi şey yok raikkonen kişilik olarak uysal bi insan izlenimi veriyor siz sadece adaletli olun yeter

  75. başlıkla içerik alakasız.

  76. yeniden McLaren Mercedes diyosun yanii nediyelim hoşgelmişsin KİMİ RAİKKONEN bana F1'i sevdiren güzel insan yeniden o beyaz McLaren tulumunun içinde olacaksın demek çok duygulandım şimdi oysa ayrılacagını ilk duydugumda nasıl üzülmüştüm neyse seneye heyecanlı zevkli bir okadar rekabetçi sezon olması dilegiyle.

  77. mclaren hakikaten kiminin(raikkonen)sezonun açılış yarışında aracı bir arızalanırsa varya ilk senin buradaki yorumun aklıma gelecek hiç şüphen olmasın.

  78. Ferrari naptım? demesin 😀

  79. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    McLaren e geçtiği gibi artık Kimi demiyoruz. Eskiye dönüş 'Raikkonen' 🙂
    (ilk bozulacak aracı da merakla bekliyorum,eskiye döndük sonuçta:P)

  80. burak bocek avatarı

    Süper bir sezon bizi bekliyor belkide.Mclarencimp4 yorumuna sonuna kadar katılıyorum.Gerçekten iple çekiyorum 2010 sezonunu.Hayırlı olsun.Gidenede kalanada ve hızlı olan kazansın:)Şimdiden sezon başlamış gibi hissediyorum.Umarım herkes mutlu olur pilot diziliminden

  81. ahmet  sevinç avatarı
    ahmet sevinç

    birgün geri döneceğini bekliyodum sonunda 3 yıl sonra

  82. ecrin deniz avatarı

    yazmadan geçemicem: alonsoyu kontrol edemedik ama kimiyi kontrol edebiliriz mi demek bu? 🙂

  83. ecrin deniz avatarı

    mclarenden beklenen açıklama sonunda geldi:) kimi de mclarende demekki! ferrariye de mclarene de hayırlı olsun!

  84. son iki yıldaki kimiyi değil de, ondan önceki kimiyi transfer etmek lazım, mclaren bunu düşünmeli, hamilton şuana kadar iki dünya şampiyonu takım arkadaşına da dahil olmak üzere hiçbir takım arkadaşına geçilmedi, artık kimiyi de geçerse herkes durup düşünmeye başlar, ben bir mclaren taraftarı olarak, olası bir raikkonen transferi durumunda takım içinde lewis'i destekleyeceğimden eminim, isterimki senna-prost gibi şampiyonluk için sadece birbiriyle mücadele etsinler, ama senna kazansın:)

  85. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Welcome Back Ice Man… Kimi+Lewis Fernando+Massa Gelecek Sene Cok Güzel Olacak İnş. =))

  86. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    zaten bekliyorduk bunu. 3 şampiyon yarışacak. Kimi ve hamilton alonsonun şampiyonluk sayısına yetişmeye ve geçmeye çalışacak , alonsoda onları yaklaştırmamaya ve farkı açmaya çalışacak. Artı pistteki en çok şampiyon olan pilot olan ünvanını korumaya çalışacak. Massada bu üç pilottan benim neyim eksik diyecek ve bende şampiyon olmak için herşeyi yapıcam diyecek. Yani seneye cok güzel bir sezon olacak. En cok merak ettigimde hamilton'un kovalainen gibi yavaş pilota cok alışması bakalım kimiyle neler olacak. Ziraa kimi mclarenle cok hızlı , sıralamalarda cok hızlı startlarda cok hızlı ve yarışlarda cok agresif oluyor bakalım hamilton neler yapacak 🙂 kimi her hızlı denilen takım arkadasını geride bıraktıgı gibi hamiltona neler yapacak. Her iki takımda da pilotlar kesin olacak önce takım arkadaslarıya yarısacaklar 🙂 yani seneye güzel olacak. Herkes hissediyordur bunu. Ama takımımı kutluyorum en iyi kararı verdi mclareni en iyi kullanacak olan pilotu aldı. kimi rosbergden kat kat daha iyi.

  87. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Hamilton + Kimi , Alonso + Massa ya karşı böyle bir sezonu izlemek süper olur.

  88. inci incili avatarı

    bildiği tanıdığı takım, kesinlikle başarılı olacaktır. araç 2006 dan beri çok gelişti şampiyonluklar kazana bilir. ama kimi mclarendaki bütün takım arkadaşlarının kariyerini çok kötü etkiledi lewisle nasıl olacak acaba.

  89. Çok sevindim Kimi için. Umarım bir dahaki sene daha hızlı bir aracı olur. :)) İşte buu. 😀

  90. 1987 yılından beri formula 1 izleyen ve ilk günden beri Ferrari taraftarı olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki Kimi yarıştığı sürece her iki Ferrari'yi de geçmesini yürekten istiyorum…

  91. Kimi Ferrari'ye geçtiğinden beri bir rakip olarak beni hiç endişelendirmedi, endişelendirmiyor da, fakat mclaren yıllarında yarışı kazanmak için kimi faktörünü hep göz önünde tutmanız gerekirdi… O yüzden Kimi+Mclaren>Kimi+Ferrari diyorum… Herneyse Kimi iyi bir sürücü, Mclaren ve Ferrari ise çok büyük takımlar, Kimi sporda olsun yeter, mclaren ferrari farketmez

  92. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    yine alonso kimi ikilisi transfer dosyasını belirledi. son 5 yılda olduğu gibi. bu haberle herşey kesinleşti gibi. pilotum kimi takımım ferrarydi senelerdir.birleşince mutlu olmuştum. ama şimdi üzülsemde seneye ikiside iyi olur inş.

  93. rosberge ne olacak şimdi brown gp yemi gidecek heiki ye ne olacak bariçello emekli olacakmı işler çok karıştı

  94. renault büyük bir ihtimal robert kubicayı alacak dır

  95. HERKEZE TEBRİKLER FERRARİ-ALONSO RAİKKONEN-McLAREN İKİLİLERİ 2010 SEZONUNDA KARŞIMIZA ÇIKACAK ARTIK BU KESİN GİBİ BİR ŞEY ama gerçek olan bir şey varki bu iki pilotun takım değiştirmesi diğer takımlarıda büyük oranda etkilicek…

  96. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    evli evine köylü köyüne.:) umarım alonso nun en büyük rakibi olursun.sana hiç kızamam iceman.sen 2007 de o zevki yaşttın ve elinden gelenin en iyisini yaptın.adığın parayıda sonuna kadar hakettin.ama artık ben alonso nun başarılı lmasını istiycem gönül istediki sen ve alonso olsun takımda.neyse kalan yarışlarda hala kalbimiz senle.

  97. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    rüya gerçek mi oluyor?

  98. wuwwww!! yuvaya dönüyor artık kesinleşti çok mutlu oldum anlatamam yani xDinş 49 milyonu da almıştır hehehh 😛
    umarım eski mclaren formuna bir an önce kavuşur hiç vakit kaybetmemesi lazım aslında pişman edilcek bir ferrari var seneye:P:P:P her ikiside iyi araçlar yaparlarda bizde süper bir rekabet izlerizz =)=) go kimi go ^^

  99. bu adamın açıklamaları çok iyi her zaman olumlu açıklamalar yapıyor konuşmasını biliyorr ron denis kimi takımdan giderken her zaman kapımız açık demişti vede öyle olduu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir