Japonya Öncesi Toro Rosso

yazar:

kategori:

Jaime Alguersuari: “Suzuka’da daha önceden 2005 senesinde bir karting yarışında yer almıştım. Asya-Pasifik Dünya Kupası. Ama tabii ki Formula 1 pistinde yarışmıyorduk. Son turla liderdim ama son virajda Kazuki Nakajima ile kaza geçirdim ve ikinci oldum. İlk defa Japonya’da olmak, inanılmaz bir tecrübeydi ve benim için başka bir dünya gibiydi. Oradayken gördüğümde gerçek pistte sürebilmek benim için bir rüyaydı. Simulatörde sürüş yaptım ve ayrıca bilgisayar oyunnunda da. Umarım başarılı bir hafta sonu geçiririz”

Sebastien Buemi: “Japonya’da bulunmuştum, geçen sene Fuji’de Tıbbi ARacı kullanmıştım ama Suzuka’da hiç bulunmadım. Pistte antrenman yapmak için simulatörle çalışmıştım, ki harika görünüyordu. Bu yüzden gerçeğinde sürmek için sabırsızlanıyorum. Pistin zemininin yenilendiğini ve padokta yeni garajlarla yepyeni tesisler yapıldığını duydum. Dünyadaki en iyi pistlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden oraya gitmeyi dört gözle bekliyorum. Japonya, Avrupa’da alıştığımıza göre tamamıyla farklı ve çok garip. İnsanlarının daha ziyede komik kıyafetler giymesine rağmen çok modern olan Tokyo’da bulundum. Oradayken bende iyi etki bıraktı. İnsanlar birbirlerine büyük saygı duyuyordu ve herşey çok temizdi. Yarış için ise, iyi iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Araçta bezı güncellemelerimiz olacak. Singapur’da, önceki yarışlara göre biraz daha rekabetçiydik ve Japonya’da daha da iyi olabiliriz”


Yorumlar

  1. Remzi Ersoy avatarı

    acaba vettel toro rossada bu sene yarışşa ne olurdu.

  2. yeni ispanyol'da pek bir iş yok

  3. birisi burda 4 yıl önce karting yarışına katılmış, ama normal konfigürasyonda değil, diğeri geçen sene tıbbi aracı kullanmış, ama suzukada diil fuji'de, ohh miss:)

    dalga geçiyoruz ama bizim lewis de buraya daha önce hiç gelmemiş:P neyseki hemen bu hafatasonu yarış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir