Japonya GP Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica: Tekrar Suzuka’da yarışmak için sabırsızlanıyorum. Pist, sürülebilecek en heyecanlı pistlerden birisi ve bana göre dünyadaki en iyi pistlerden. Bir çok mücadeleci viraj var, özellikle de 130R gerçekten hızlı. Oradaki taraftarlar harika. 2006’da akşamın geç saatlerine kadar bir çoğu tribünlerde beklediler. Çok tutkulular ve Formula 1’den çok keyif alıyorlar.

Nick Heidfeld: Favori Formula 1 pistim tekrar takvime girdiği için heyecanlıyım. Nelerin değiştiğini görmek ilginç olacak. Pistin bazı bölümlerinin yeniden asfaltlandığını biliyorum ve her zaman doğanın yarışı etkilemesi olasılığı var, deprem olmuştu ve tayfuna yakın bir şey de oldu. Hava her zaman bir sorun ve Suzuka’da genelde sele neden olan yağmurlar oluyor. Oldukça uzun ve çeşitli bir pist ve aynı zamanda oldukça akıcı. 

 

Japonya’ya gitmekten gerçekten keyif alıyorum.İlk gittiğimde direkt olarak alışamamıştım ancak ardından en büyük hayranlarından oldum. Yemeklerini ve yegane atmosferini seviyorum. Suzuka’daki yarış öncesinde Tokyo’da bir kaç gün geçireceğim.


Yorumlar

  1. Evet çok tutkulu oldukları doğru keşke bizim insanımızda biraz tutkulu olabilseydi İstanbul park içim yeterli olacaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir