Theissen "Daha da Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Theissen “Güncelleme çalışıyor. Önümüzdeki hafta sonu Suzuka gibi hızlı bir pistte daha da iyi çalışmasını bekliyorum. Henüz tam potansiyelini kullanamadık. Zamanımız sınırlıydı.”

“Sıralama performansına göre yarış performansı iyi değildi bu yüzden orada kazanacağımız zaman var ve Suzuka’ya kadar bunu çözmeli ve orada daha güçlü olmalıyız.”

“Singapur’da 1 puan için çok sıkı mücadele ettik. Robert bana göre olabilecek en iyi sonucu elde etti. Araç sıralamalarda ve yarışta eskiye göre daha iyiydi. O da hata yapmadı.”

“Nakajima ve Raikkonen’i arkada tutmak için çok çalıştı. Pozisyonunu korumak için harika iş çıkardı ve en azından bir puan aldık.”

“Ancak yine şanssızdı. Geçen sene güvenlik aracı hemen pit stopundan önce girmişti. Bu sefer ise hemen pit stopundan sonra girdi. Diğerleri bundan fayda sağladı ve o 2 sıra kaybetti.” dedi.


Yorumlar

  1. BMW Sauber verdikleri sözleri tutmuşlardı. Puan alacağız, podyum alacağız, yarış kazanacağız tarzı hedefler birebir gerçekleşmişti planlanandan önce.

  2. Büyük çalışmalar yaptılar ama singapur verim alabilecekleri bir pist değildi. İddialı açıklamalar yapıyorlar. Bence Brezilya'da kendilerini gösterebilirler.
    Ayar anlamında oraya yoğunlaşırlarsa çok iyi olur. Sezon bitmeden mutlaka kendilerini göstermeleri lazım bence. Suzuka çok belirsiz.

  3. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    önemli olan seneye ne yapacaklar. açıkçası doktor saygı gösterdiğim insanlardan birisi. onnu hep görmeyi isterim f1 de. bmw nin gidişi çok kötü olacak yalnız

  4. Hızlandık…
    Ama bunu kanıtlayacak şansı bir türlü bulamıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir