Vettel Genç Schumi’yi Takip Etmek İçin Formula 4 Müdavimi oldu

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Michael Schumacher’in oğlu Mick Schumacher’i takip edebilmek adına Formula 4’ün müdavimlerinden birisi haline geldi.

Alman pilot Bild’e verdiği demeçte “Başlangıç listesindeki bazı isimleri biliyorum” dedi.

Seride aynı zamanda Vettel’in 4 kez dünya şampiyonu olduğu araçları tasarlayan Adrian Newey’nin genç oğlu da yer alıyor.

Öte yandan Vettel, Ferrari’ye geçişte Schumacher’in fikrini alamadığı için pişman olduğunu söyledi.

Vettel “Bu kısımda çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. Çünkü bana ne düşündüğünü ve gerçeği anlatacağını biliyordum.”

“Yıllar önce bana dürüst şekilde tavsiye vermesi benim için en özel andı” dedi.


Yorumlar

“Vettel Genç Schumi’yi Takip Etmek İçin Formula 4 Müdavimi oldu” için 15 yanıt

  1. Öte yandan Vettel, Ferrari’ye geçişte Schumacher’in fikrini alamadığı için pişman olduğunu söyledi.

    Geçme desen geçmeyecektin sanki. Ferrariden söz ediyoruz redbull yada mercedes değil. Samimiyetsiz açıklamalara gerek yok. Patronlar hemen konuya el atmalı

    1. Ben aradım patronu, durumu izah ettim. Çok sinirliydi gerçekten.

    2. Patronlar kime el atacağını iyi bilir..

      1. Zamanında birilerini tazminatını verip paketlemişlerdi dimi

        1. Evet sonrada pişman olup paketi geri aldılar.Sonra da Kimi’yi paketleyen grup paket edildi.Şu an ki başarıyı gördükçe hasetinden çatliyorlar.

          Gördüğün gibi patronlar kime el atacağını iyi bilir..

          1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
            srknmsr14 #ForzaMichael

            +1

          2. komik adamsın vallaha

            Pişman olmuşlar

            Geçen sene şöyle bir durum bile olmuştu

            http://www.trf1.net/formula1_haberler/65325-alonso-raikkonenin-performansindan-mutlu-degil.html

            Daha önce takım tarafından paketlenen dünyanın en pahalı “number two” sürücüsü geri dönüşünde pilot tarafından paketleniyor.

            Alonsonun olmadığı yerde alınan başarıyı (sadece 1 podyum) kıskanmayız. Ferrariyide ürettiği araçtan dolayı adam gibi tebrik ettik zaten. Sadece sabrediyoruz bizimde zamanımız gelecek

            1. Suc. Alonso da değil, ona bu kadar konuşma yetkisi veren sözde yönetimde.

              Geçen sene dediklerimi bul çıkart arşivcisin ya, bu takımdaki en büyük yük Alonsoydu o gitti takım sırtındaki extra yükten kurtuldu ve büyük bir çıkış yakaladı.Saf dom, faşizan monte, ve samuray mukemmel kötü bir üçlü oluşturdu.Ferrari de ki her başarısızliğin arkasında bu üçlü bulunmuştur.

              Topluca paketlemeden sonra görüyorsun takımda herşey iyi gitmeye başladı, williamsa geçen massa eski günlerine döndü, Kimi bu yıl mukemmel iş çıkarıyor.Gördüğün gibi sorunun ne olduğu açık.

              Sizin samuray da ilk iki sıralama da buttondan tokatı yedi Ferrarideki halinden eser yok.Altında sadece kendinin süreceği arac olsaydı buttonda birsey yapamazdı ancak artık hiçbir takımın aracı Alonso’nun isteklerine göre yapılandırmayacagi açık.

              Psikoloji dersiniz yıllarca Massayi sömürdunuz, ondan performans beklediniz.Alonsonun tarzına göre hazırlanan araçlarda hiçbir pilot maximum alamaz Alonso hariç.Ne oldu sonuç neydi koca bir hiç.

              Ferrari de bitti denen massa merkeze yakın williams ile eski performansına geri döndü.

              Geçen sene o lanet arabayla yarışmak zorunda kalan Kimi de bitmek üzereydi.Alonso gitti Ferrari araç karakterini tamamen değiştirdi.

              Rory bryne Geçen seneden beri ön süspansiyon geometrisi üzerinde Kiminin istediği hissi alabilmek için çalışıyordu.Beklenen sonucu gördünüz, iki pilot da araçtan memnun ikisi de araç hakkında şikayet etmiyor.İşte pilotun takıma ve araca katkısı böyle olur.

              Alonsonun yarıştığı ve sezon içerisinde iyi bir gelişme yakalayan hiçbir takım göremezsiniz.Neden acaba diye bir düşünün hepmi tesadüf?

              Kiminin yarıştığı bütün takımlar sezon içerisinde iyi gelişmiştir.Buda mi tesadüf?

              Allison ilk geldiğinde en çok önem verdiği şey üzerinde durduğu Kiminin geri bildirimleriydi, Kiminin talepleri ile yapılan ilk Ferrari aracı ve sonuç ortada.

              Kiminin istediği araç gerçekten iyi bir araçtır ve göreceksiniz sezon içerisinde Ferrarinin nasıl geliştiğini. . .

              1. Hala 2 ayda rekabetçi bir f1 aracı oluşturulabileceğini sanıyorsunuz. Bu aracın mimarları başta allison olmak üzere çoğunlukla geçen seneki ekiptir. Hatta belki en büyük payı marco mattiaci nin yaptığı değişiklikler alabilir.

                Başka bir noktada pilot araç yaptıramadı araç pilota uymadı saçmalığı. Mühendisler pilotun ayağına gidip nasıl araç istersin diye sormazlar sorsalar pilot b.k gibi araç istiyorum demez.pilotun isteiği aracı tasarlayabilen mühendis istediği zaman hızlı aracıda yapar.

                Massa ve Kiminin iyileştiğini neye göre belirliyoruz?podyuma çıktılar diyemi? Belki fernando olsa durumları aynı olacaktı. Ben sadece 2ssininde daha mutlu göründüğünü söyleyebilirim. Sen fernando araç yapamadı dersin ben pilotluk derim

                Mclaren döneminden bahsederken yarışlarıda konuşsaydın ya. Malezyada yd kalana kadar öndeydi. Çinde button ssm alonso sms gidiyordu tam yetişti geçecekti button kaza yaptı yine öne geçti. Öyle tokatlı konuları siz hiç Açmayın bence

        2. Sizin paket ne alemde..haa şu tur yemekle meşgul olan paketti di mi sizinki 🙂 arka tarafı iyi paketlemişler ama.

          1. Mclaren konusuna yazmıştım. Sıcaklık ile ilgili promblem varmış radyatörleri büyüteceklermiş. İkinci yarı podyum alırız inşallah

            1. Yanlış anlamışsın genç..McLarenin paketiyle sorunum yok..Ferrariden paket edilen pilottan bahsetmiştim…yoksa McLaren’e saygım sonsuz, her zaman önlerde olsunlar isterim…

              1. Ferrarinin son paket ettiği pilot massa o da williamsta mutlu görünüyor.

                Fernandoyu kasdetmeye çalışıyorsan fernandonun montezemeloyla centtilmenlik anlaşması yapıp 2014 sezonunda ki performansa göre kararını vereceğini/verdiğini gösteren demeçler mevcut. Hemde bunları montezemelo ve briatore söylüyor. Şuan mobilden yazdığım için bulmam zor. İstersen sen bulabilirsin

            2. Alırsın alırsın sözde şampiyonunla alırsın basında tur bindirdi pistte yok 🙂

    3. Patronlar konuya el atmalıymışmış 😀 Yok samiyetsizmiş. İşin gücün Vettel’i nasıl kötüleyebilirim, nasıl yorum atsam da şurayı karıştırsam. Schumacher’in, Vettel’in hayatında ne kadar büyük bir yer taşıdığını bilmeyen yoktur. Adam belki hastalığı yüzünden böyle konularla rahatsız etmek istemedi nereden biliyorsun.
      Zaten “Alamadığı için pişman olduğunu” söylemiş. Bazı insanlar bazı insanların düşüncelerine önem verir.
      Geçme dese ne olur sadece ondan fikrini almak istemiş bu konuyu nereye çektiğine bak gerçekten yazık sana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir