Barrichello, Williams İle Anlaşmaya Yakın

yazar:

kategori:

Autosport’un haberine göre, 2009 sezonu için son anda yarışma fırsatı bulan Formula 1’in en deneyimli ve yaşlı sürücüsü Barrichello, Brawn GP’de kendisine yer bulamayacak olmasına rağmen Williams ile yarışlara devam edebilir.

Gelecek sene Nico Rosberg’in Brawn GP’ye geçmesi bekleniyor ve habere göre Williams,  Nico Hulkenberg’in yanında Rubens Barrichello’yu yarıştırarak onun engin deneyimlerinden ve araç gelişimine katkısından faydalanmak istiyor.

Kaynaklara göre Barrichello geçtiğimiz günlerde Williams’ın Grove’daki fabrikasını ziyaret etti ve planlanan anlaşmada sona yaklaşıldı.

Barrichello bu sezon 2 yarış kazandı ve sezonun bitmesine 3 yarış varken, şampiyona lideri takım arkadaşı Jenson Button’ın 15 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Barrichello Williams’la anlaşmaya yakın olsa da, Jenson Button’ın para konusunda Brawn ile anlaşamaması halinde Brawn GP tarafından da devam etmesi istenebilir.


Yorumlar

  1. Camposu unutmuşsun Pedro Campos ta yarışacak büyük ihtimal..villeneuve de görebiliriz önümüzdeki sene sanırım herkese koltuk kalacak..

  2. piyasa corba :D:D duydgma gore kubicada enstondaki renault fabrikasını gezmiş menejeri de takım yöneticileriyle anlasmıs bir yılı opsıyonlu 3 yıllık anlasma ımzalancak yakın zmnda ayrıca renault ıkıncı koltuk ıcınde button-kovalaeinen di grassi ve grosjeanden bırını dusunyr ama button zor gorunyr cunku maası epeyce fazla sanrm kubica&grosjean ıkılısı olcak 2010 da muhtemel pilot ıkılıleri:
    ferrari:alonso(?)-massa
    mclaren:kimi(rosberg)-lewis
    renault:kubica-grosjean(di grassi button senna button)
    brawn gp:rosberg-button
    williams:barichello-hulkenberg
    Quadback:heidfield-senna
    redbull:vettel-webber
    toyota:glock-turulli(?)
    torro rosso:loeb(?)-buemi
    Usf1:Speed-pantano
    manor:petrov-de la rosa
    lotus:?-?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir