Fry "Brawn Hâlâ Red Bull'dan Endişeleniyor

yazar:

kategori:

Takımın CEO’su Nick Fry, sezonun bitmesine 3 yarış varken Jnson Button’un 25 puan farkına rağmen şampiyonluğa kesin gözüyle bakmadıklarını söyledi.

Fry “Biz hâlâ her yarışı baz alarak sezonu devam ettiriyoruz. Red Bull’un hem çok yetenekli kişilere sahip olduğu hem de bizim kadar kaynaklara sahip oldukları konusunda bilinçliyiz ve önümüzdeki yarışlarda çok şey yapabilirler.”

“Eğer biz kötü şansa yakalanır ve onlar iyi şansa sahip olurlarsa mücadele son yarışa kadar gidebilir. ” dedi.

Fry, bir kaç yarışta düşük performans göstermesine rağmen, şampiyonanın başından beri klasman lideri olan Jenson Button’ın yaklaşımını övdü.

Fry “Diğerleri sezon ortasında çok zorladılar. Sezonun ortasındaki zorlukların en az ikisinde araç yetersizdi, onunla alakalı bir şey yoktu ve onun tekrar yükselme konusunda iyi yeteneği var.”

“Singapur’da cumartesi günü önemli bir örnekti. Hayalkırıklığı yaratan sıralamaların ardından o mutlu değildi ancak ben onun yanına gittikten sonra  hemen yarışta daha iyi sonuç almaya odaklandı.”

“Yarış sabahı başarabilecekleri konusunda iyimserdi ve bunu yaptı, şampiyona böyle kazanılıyor. Her zaman kazanamazsınız ancak işler yolunda gitmediğinde iyi sonuçlar almak gerekli.”

“O, bu konuda iyi bir karaktere sahip ve umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam edebilir.” dedi.


Yorumlar

  1. işinize geliyorsa…

  2. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Asıl kaynak sizde BrawnGP.. Sizde görünmeyen bir buzdağı var altınızda. Yakında çıkacak meydana nasıl olsa.

    BrawnGP'nin ciddi olarak Mercedes tarafından finanse edildiğini düşünüyorum. Yok Virgin'miş Canon'muş; hikaye bence.Mercedes size ne yapıp edecek bir tane Alman pilotuda getirecek. Bakmayın bunların mazlumu oynadığına.. arkası sağlam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir