Ecclestone: "Alonso Kolay Bir Mücadele Beklemesin"

yazar:

kategori:

Sürekli olarak söylentisi gündemden düşmeyen Ferrari-Alonso birlikteliği sonunda Çarşamba günü açıklandı.

Ecclestone ise, İspanyol pilotun, Michael Schumacer’in yaptığı gibi takımı kendi etrafında toplamaya çalışması durumunda Massa karşısında büyük bir bir zorlukla karşılaşacağını tahmin ediyor.

Alonso’nun Ferrari’ye geçişi için Ecclestone: “İyi oldu. Hem Fernando hem Formula 1 hem de Ferrari adına iyi oldu”

Massa’nın Alonso ile eşit şartlarda yarışıp yarışmayacağı hakkında ise Ecclestone: “Eğer (Massa), Kimi’i idare edebilmişse Alonso’yu da edebilir. Aynı tipteki pilotlar, değil mi? İyi olacağını düşünüyorum”

Alonso’nun bütün Ferrari’yi kendi arkasında toplamaya çalışacağını tahmin eden Ecclestone, Schumacher’in kendi döneminde yaptığı gibi bütün bir destek görmesinin zor olduğunu düşünüyor.

Takımın tek odak noktasının Alonso olup olmayacağı sorulan Ecclestone: “Hayır, hiç bir şekilde. (Alonso) Bunu yapmaya çalışabilir ama başarılı olacağını sanmıyorum”


Yorumlar

  1. Massa'ya yazik Olacak Alonsoya Piquet gibi adam Lazım

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    her kültür farklıdır.her din her inanç farklıdır.eğer bunlarla alakalı olsa trulli ve fisico yarışıyor olurdu ferraride.

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    barnie de bizi destekleyen açıklamalar yapmış..yani kimi'nin başarısızlığından değil de kültür uyuşmazlığından gönderildiği konusunda.Çünkü kimi podyumda ödülünü alır, bir elini yukarıya kaldırır ve içkisini yudumlardı.bu da italyanların hoşuna gidebilecek bişey değildi.artık bundan sonra massa ve alonso podyumda kolbastı oynarlar ve italyanların gönlüne taht kurarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir