Williams, Ferrari’ye Geçilmesine Karşın Hayal Kırıklığı Yaşamıyor

yazar:

kategori:

Claire Williams, Ferrari’nin kendilerini mağlup etmesinin takımı hayal kırıklığına uğratmadığını söyledi.

Williams, geçen yıl adeta küllerinden doğarak sürekli olarak podyum mücadelesi vermişti. Bu yıl ise Ferrari küllerinden doğdu ve Williams’ın önünde ikinci en hızlı takım konumundalar.

Claire Williams, bu yıl Ferrari’ni gerisinde olmalarına karşın güncellemeler ile İtalyan takımı yakalayabileceklerine inanıyor.

Williams “Hayal kırıklığı olduğunu söyleyebiliriz, ama ekibimizin geçmişe oranla ne kadar büyük bir yol katettiğimizi hatırlatmamız gerekiyor”

“Geçen yıl özellikle sezonun son bölümünde fantastik bir gelişim kaydetmiştik. Ferrari şuanda konumumuzu almış gibi görünüyor, ama biz şuanda sadece üçüncü sıradayız”

“Mercedes çok ileride ama Red Bull ve McLaren gibi iki büyük bütçeli takım hala arkamızda. Son yarışlarda bu durumun değişme ihtimaline karşın sezonun ilk bölümünden maksimumu aldık”

“Puanlar kazanarak markalar şampiyonasında üçüncü sıradayız ve bir sonraki adım için emin olmalıyız. Barcelona ve sonraki yarışlarda yeni güncellemeler deneyeceğiz”

“Bahreyn’de Valtteri Vettel’i arkasında tutarak büyük bir iş yaptı. Bu harikaydı. Yarıştan sonra onunla konuştuğum zaman kolay olduğunu söyleyerek çok sakin bir şekilde durumu yorumladı! Ferrari ile mücadele etmeyi başardık ekip için çok olumlu bir dördüncülük aldık”

“Felipe için zor bir yarış oldu. Güç ünitesinde yaşanan bir sensör problemi nedeniyle yarışa pitten başladı ve daha sonra Maldonado ile bir teması oldu. Bu temas araçta bir hasara yol açtı ve sadece bir puan alabildi” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir