Hamilton: Hiçbir Zaman Ferrari ile Görüşmedim

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Lewis Hamilton, Ferrari ile görüşme yapmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz ay çıkan söylentilerde Hamilton’ın Mercedes ile sözleşme uzatmayarak bu yıl güçlü bir performans ortaya koyan Ferrari’ye geçeceği iddia edilmişti.

Fakat Hamilton, İtalyan takım ile görüşme yapmadığını söylerken Mercedes ile yola devam edeceğini açıkladı.

Hamilton “İtalya’yı seviyorum. Onların kültürü ve mutfağı harika. Açıkçası ben makarnaya bayılıyorum. Denizi seviyorum. Fanları oldukça tutkulu. Onlar sokakta beni tanıyor ve hep aynı soruyu soruyor. Ferrari için yarışacakmısın?”

“Ama ben Ferrari ile asla temas halinde değildim. Ne geçmişte ne de şimdi görüşmem olmadı.”

“Öncelikle şuan ki Formula 1’i düşündüğünüzde şimdilik herhangi bir alternatifim yok ve Mercedes diğer yarışçılar ile görüşmeye çalışmıyor. Zaten ben de başka bir takım ile görüşmüyorum. Şuanda mantıklı olan şey söyleşmeyi uzatmak”

“Sezon başında bu kadar yakın olmalarını (Ferrari) beklemiyordum. Sadece aracımdan herşeyi almaya çalışıyordum ve mümkün olan en iyi sonucu elde etmeye odaklanmıştım. Onların çalışmaları ile başa çıkmalıyız. Onların harika bir iş yaptığını itiraf etmeliyim. Ferrari pilotları her zaman podyuma çıktı ve yarış kazandı. Mercedes’in farkı önemli ölçüde azaldı. Barcelona’da yakın bir mücadele olacak” dedi.

Hamilton Rosberg, Raikkonen ve Vettel arasından hangisinin ana rakip olacağı sorusuna “Kimseden korkmuyorum. Nico benim takım arkadaşım ve güçlü. Fakat Sebastian üçü arasından en tehlikelisi olacaktır” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: Hiçbir Zaman Ferrari ile Görüşmedim” için 7 yanıt

  1. Ferrari’nin performansı geçen seneki gibi olsaydı anlaşma çoktan imzalanmış olurdu, ancak Ferrari’nin akıbetini gelişim hızını görmek istiyor.Lewis’in yarıştığı takımlarla arasında duygusal bir bağ yada adanmışlık yok.Profesyonel bir sporcu tıpkı Senna gibi, iyi olan araçta yarışıp şampiyon olmak istiyor.Dolayısıyla İspanya’ya kadar imzalanmaz ise büyük ihtimal Ferrari hamlesi olası görülebilir.Böyle olursa ALonso için yine bir talihsizlik olacak, bir sene için Lotus’a geçip belkide 2016 için hamle deneyebilirdi.Ferrari anlaşması olmaz ise gelecekte Hamilton Alonso ikilisini tekrar Mclaren’de görebiliriz ki Mclaren böyle hamleleri çok sever.Senna(Hamilton), Prost(Alonso) şeklinde.Ancak Ferrari çok tehlikeli bir takım yukarı doğru bir ivme yakalamış içi kapalı kutu, elbette politik hamlelerde gelecek Ferrari’den.Bütçeyide muazzam ölçüde arttırdılar, başarı için bir engel yok gibi.

    Önlerde Ferrari ve Mclaren savaşı, Ferrari’de Kimi ve Vettel, Mclaren’de Hamilton ve ALonso mükemmel bir senaryo F1’i eski günlerine geri döndürebilir…..

  2. Yalan söylemeyi beceremiyorsun be Lewis.

  3. Şampiyonlugu 4’ledikten sonra evine dön McLaren-Honda efsanesini idolün olan Senna’nın yaşadıgı o tutkuyu ,o ruhu sende yaşa.boşver kırmızıları 🙂

  4. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Ferrariye gidebilirim artık orda Alonso yok 😀
    Keşke oyle bişey yapsa Vettelle birbirlerini yerken Alo ve Kimi rahatça şampiyonlıuk alabilir 😀 Ferrarinin bu seneki durumunu görünce Hamiltonun aklı karışmış olabilir ve bu zamana kadar anlaşma yapılamaması ve Kiminin bi dahaki seneye durumunun garanti olmaması Hamiltonun aklını kurcalıyor olabilir…

  5. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    “Kimseden korkmuyorum. Nico benim takım arkadaşım ve güçlü. Fakat Sebastian üçü arasından en tehlikelisi olacaktır” dedi.

    Kendi takım arkadaşı ve aynı araçdan çekinmeyip vettelden çekinmesi ilginç :S

    1. Psikolojik savaşlar 🙂

  6. inceden.. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir