Video: 2006 Japonya GP

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. alonsomassa avatarı

    o değilde hemen f1 oynamaya başlıyorum.suzukada sürmek muhteşem di…keşke şu oyun çıksa bir an önce.

  2. sinan karan avatarı

    ne olmus el hareketi yapmıssa el hareketi dediğin yumruğunu sıkmıs adam yuh yani onada kulp bulursunuz zaten schumi alonso gelene kadar en iyisiydi ama alonso geldi şampiyonlukları elinden alınca böle oldu:)

  3. tifosiler iyi izlesin… gecerken micheal e el hareketi yapıyor.. bu nası bi terbiyesizliktir.. şimdi bu adam ferrari pilotu olacak..

  4. ne yarıştı be ben evde uçuyordumm herkese sarılıyordumm işte bu diye o anı anlatamam kubica süper toparlamıştı

  5. kubica nasıl toplamış öyle ya helal olsun:)

  6. yarisi cok cok iyi hatirliyorum. schumi motor patlatir patlatmaz japon seyirciler yerinden ayrilmisti. icim acimisti. ben schumi'yi tutmuyordum normalde belki, hatta alonso goz onunde oldugu icin takip de ediyordum ama sampiyonluk cekismesi icin de cok kotu olmustu.

    ayrica arkadaslar r26dan bahsetmis. her yaris ozel bir tasarimi oluyordu bu aracin bi de. su dis boyayi biraz degistiriyorlardi janjanli bisiler. baya hostu. bana gore f1 tarihinin her yonden en iyi araclarindan biriydi. onun disinda en sevdigim araclar; mp4-4, mp4-20, f2002 ve f2004, ha bir de williams-bmw'nin 2004'te kullandigi arac olan williams fw26 (su genis burunlu olan versiyonu tabii ki) hele f2004, bir insanin tasarladigina inanmak gercekten guc. inanilmaz bir aracti. elde ettigi ezici ustunluk de bunu kanitliyor zaten.

  7. salih yildiz avatarı

    Gerçekten R26 başka bir araçtı görüntüsü harikaydı.

  8. Michael Schumaer'in en son motorunun patladığı yarış; 2000 Fransa gp.

  9. rosberg güzel cevap vermiş bir alman olarak micheal demesi beklerken ı dont know ı dont care:)

  10. izledim sen merak etme. sende 2006 monza yı izlememişsin heralde. sıralamalarıyla ve verilen haksız cezalarıyla birlikte izle tekrar konuşalım. haa 2006 sezonuna elin değişmişken macaristanıda tekrar izleyiver. kimin hakkında konuştuğunu bil diye söledim

  11. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Zaman neler getiriyor değil mi ??

    Schuminin 8. şampiyonluğu kaybettiği yarıştı ve yarış sonunda şöyle dedi "tamda yarışı kazandığımızı düşündüğümüz anda motor artık yerinde değildi ve görevini yapmıyordu"

    Evet büyük adam sana sayısız başarılar, rekorlar getiren Ferrarimiz yoktu,, ama olsun motor sporlarının doğası bu..

    O zaman anlayamamıştım, oysa kaçan şampiyonluğu nasılda büyük bir olgunlukla karşılamış.. Takımdakileri o teselli etmiş

  12. ay ne gündü ama. bazılarımızın hayal kırıklılığıyla sonuçlanırken bazılarımız (yani bizler) havalara uçuyoduk. monza da motorumuzun patlaması bana öle bi dokunmuştuki ilk söylediğim laf "heyy schumi nasılmış motor patlaması ha" olmuştu. tabi havalara zıplıyodum aynı zamanda sabahın o köründe.

  13. haci06 en son yarıs konuluyor bıldgm kadaryla suzukadaki son yarıs 2006 da yapıldı bız 2006 yılında yasamyrzki 2005 suzukayı koysunlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir