Berger: Formula 1’in Yeni Yıldızı Verstappen

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Gerhard Berger, Max Verstappen’in Formula 1’in yeni yıldızı olduğuna inanıyor.

Hollandalı pilot 17 yaşında Formula 3 serisinden Formula 1’e geçiş yaptı ve henüz ikinci yarışında puan ile tanıştı.

Şuana kadar herhangi bir hata yapmayan genç pilot, kendisinden daha tecrübeli Carlos Sainz ile başa çıkabiliyor.

Gerhard Berger “Max Verstappen yeni genç süperspart. O Formula 3’ten bu yana harik bir iş yapıyor. O çok iyi olduğunu gösterdi ve sadece on yedi yaşında olmasına rağmen Formula 1’de yarışıyor”

“Carlos Sainz ile iy ibir mücadele içerisinde ve onunla başa çıkabiliyor. Max kendini gösteriyor ve gelecekte lider takımların dikkatini çekeceğinden eminim” dedi.


Yorumlar

“Berger: Formula 1’in Yeni Yıldızı Verstappen” için 6 yanıt

  1. Millet 17 yaşında manita bile kovalayamazken bu adamlar saatte 300 km hızla giden arabaların hava koridorlarında raks ediyorlar.. Bence alkışı fazlası ile hak ediyorlar..

  2. arkadaş verstappen ne yaptıda bu kadar şişiriliyor ben anlayamadım.. bana göre şu andaki performansı öyle çok üstün falan değil.. carlos sainz ile karşılaştırmalarında hem sıralmada hemde yarışta durum 2-2… yani tam bir eşitlik var.. kvyat içnde şöyle iyi böyle iyi diyorlardı, ricciardo karşısında durumu malum… verstappende küçük takımın büyük oyuncusu olabilir… bir alo, rai, hamilton değil… en iyi şartlarda olabileceği maksimum rosberg in şu andaki durumudur…

    1. Skora bakarak konuşmak yerine yarışları izlersen anlarsın. Yaptığı geçişleri gör. Yanan motorları da gör. Belki kafana girer.

      1. verstapen sainz dan daha üstün bir pilot ancak.soy isimleri dikkate alırsak bu sporun geldiği nokta aleni meydanda.

        1. ben yarış izlediğim ve f1 i izlediğim için yazdım zaten.. skor benim için çok önemli değil… australia da sainz verstappenden 0,3 sn daha hızlı… malezyada verstappen önde ama malezyada hatırlıyorsan q2 de yağmur yağmaya başlamıştı.. bu yüzden hatta rai de 11. sıradan yarışa başlamıştı… kuru zeminde yani q1 de atılan turlara bakarsan sainz 1 sn farkla yine önde… sadece çinde verstappen 0,15 sn sainz i geçmiş… bahreyn de yine aynı şekilde sainz 0,6 sn önde.. şimdi diyeceksin ki rainin de sıralamarı iyi değil ama yarış performansı süper.. ama bu verstappen için de geçerli olan bir şey değil.. verstappen kesinlikle ne bir hamilton ne bir alonso.. dediğim gibi olabileceği maksimum ancak olsa olsa rosberg olur… yarış izlemek demek yarışa boş boş bakmak olmamalı… analizi doğru yaparsan sonuç hüsran olmaz.. ben rai vettelin 3-0 gerisinde iken yaptığım yorumlarda rainin daha hızlı olduğunu söylemiştim yani sonuca falan bakmam…

  3. Verstappen 4 haftada yıldız olduysa, Ricci Kuyruklu yıldızdır. (Sergen alıntı).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir