Japonya GP Cuma Sonrası McLaren

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, 18.: “Bu sabahki pist koşulları, öğleden sonrakine göre daha iyiydi. Bu yüzden ikinci seansta piste çıkmamaya karar verdik. Yarın ve Pazar gününün kuru olacağını düşünüyoruz, bu yüzden bu riskli şartlarda araca zarar vermek istemedik”

“Daha ilave turlar atarak herhangi bir yarar sağlayamayacağımızı da hissettik. Sabah çok kötü değildi, oldukça iyi bir şekilde kuruyordu, bu yüzden geçiş lastiklerini kullanabildik -ki iyi çalıştılar. Bu pisti seviyorum. Bazı çok iyi virajlara sahip ve tutunma seviyesi çok yüksek. Açıkçası Japonlar çok iyi asfalt yapıyor, aynısı Fuji’de de geçerli”

Lewis Hamilton, 4.: “Sürüş yaptığım en iyi pist! Benim için özel bir şey bu ve pist ıslak olmasına rağmen bugün harika zaman geçirdim. Pek fazla sürüş gerçekleştirmedik, öğleden sonra sürüş yapmayı düşünmüyorduk ama bunu yapamadım. Piste çıkıp biraz eğlenmek istedim”

“Yarışa kadar pistin kuruyacağını duydum. Kuru zeminde piste çıkıp ne kadar zorlayabileceğimi görmek için sabırsızlanıyorum”

Martin Whitmarsh: “İlk olarak 2006’nın ardından Suzuka’ya ilk defa gelmek harika bir his. Müthiş bir yarış pisti ve her iki pilotumuza hitap ediyor. Organizatörler, tesilerin yenilemede ve pistin eşsiz karakterinden kayıp vermeden birinci sınıf bir yer ortaya çıkarmada harika bir iş çıkarmışlar.”

“Kötü şartlar nedeniyle hızımızı rakiplerimize göre değerlendiremememize rağmen bugünkü performansımızdan cesaret aldık. Lewis, sürüşlerinin her bir turunda tempoyu hemen yakalıyordu ve Heikki de en yakın rakibinin önünde rahat bir şekilde ilk sıradaydı”

“Bunun yanı sıra Pazar günkü yarışın kuru zeminde olması, yarının da karışlık şartlarda, hem tahmin edilemeyen suralama seansı hem de aldatıcı yarışa hazırlıklarımızı tamamlamak için yapacağımız çok iş var”

Norbert Haug: “Tipik bir Suzuka günü, gerçekten. Yarınki hava daha iyi olmalı ve tahminlere göre Pazar günü de iyi olacak. Bunu söylemekle birlikte bu pistte şartlar geleneksel olarak çok çauk değişir”

“Heikki, sabahki seansta en iyi dereceyi elde etti, öğleden sonra ıslak zeminde kimse onu geçemedi. Ama bu tabii ki bu demek değil ki rakiplerimize göre rekabetçiyiz”


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bakalım yarıştada bizi eglendirebilecekmisin lewis

  2. kaan kaanhan avatarı

    yeni barge board sadece Lewis te vardı sanırm.

  3. "Piste çıkıp biraz eğlenmek istedim" ee ozaman göster hünerini Lewis sen egleniyorsan bizide eglendir keyfine bak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir