Japonya GP – Antrenmanlar Sonrası Toro Rosso

yazar:

kategori:

Sebastien Buemi – 6: Çok ıslak olsa bile bu pistte ilk günümden gerçekten keyif aldım. Burası harika bir pist. Yağmurda sürmek faydalı oldu ve bu sabahki seansta da gördükki herkes pistteyken bile bu koşullarda oldukça hızlı bir aracımız vardı. Bazı yeni parçalarımız var bu yüzden dayanıklılık sorunu yaşamamalıyız ve şu ana kadar bu konuda iyiydik.

Jaime Alguersuari – 9: Yağmurda araçta kendimi iyi hissetmem güzeldi ve çok zorlayamamama rağmen gelişim gösterdik ve en azından aracım geçiş ve yağmur lastiklerinde nasıl çalıştığını gördük. Araçta çok rahattım ve hafta sonunun geri kalanı için sabırsızlanıyorum. Umarım yarın sabah kuru bir seans olur ve böylece gelişim sağlarız. Suzuka konusunda ilk izlenimlerim gerçekten iyi. Yağmurda hızlı virajlarda yol tutuşunu hissediyorsunuz bu yüzden kuru zeminde harika olmalı. Oluksuz lastikler ve şu anki downforce seviyesi ile herkesin zamanının 2006’dan daha iyi olacağını düşünüyorum.


Yorumlar

  1. algersuari burada umarim citayi yukseltir. abu dhabi icin bir sey diyemem ancak, brezilya ve burada biraz iyi olsa, cok daha iyi olur onun icin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir