Japonya GP – Antrenmanlar Sonrası Ferrari

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen – 11: Koşullar bugün çok zordu: yarına düzelmesini istiyoruz ve böylece kuru zeminde sürüş yapabiliriz. Bu sabah pist sürekli değişti bu yüzden diğerlerine oranla nerede olduğumuzu anlamakta zorlandık.

Ben genel olarak araç üzerine yoğunlaştım, kontrolünü anlamaya çalıştım ve durum makul seviyede iyi görünüyor. Markalarda 3.lüğümüzü korumak için her şeyi denemeliyiz: bu zor olacak çünkü Mclaren çok güçlü ve Singapur’da harika sonuç aldılar ancak yine de hâlâ önümüze geçemediler. 3 sene sonra pist nasıl mıydı? Karşılaştırma yapmak imkansız: lastikler ve araç 2006’ya göre çok farklı.

Giancarlo Fisichella – 15: Bugün tamamen yağmurluydu ancak pazar günü yağmur beklenmiyor ve bu her şeyi karışık bir hale sokuyor. Sabahki seanstan memnundum çünkü yağmurda hemen kendimi iyi hissettim ve her geçen tur gelişim göstermeyi başardım. Singapur’a göre gelişim göstermeyi umuyoruz ancak bunun zor olacağını da biliyoruz.


Yorumlar

  1. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Musab Bera,Benim favorimde sensin kardeşim.Ben polemik sevmediğimden yorum yapmıyorum(yaptığım zaman muhakkak polemik çıkıyor).Her yorumunu destekliyorum,dozun çok iyi,aynen devam:):)

  2. never give up KİMİ…..

  3. rai bu profesyonellıgın için takdir ediyorum gönderilme tarzın kabul edilemezdi ama sen her zaman işini yapan bir insan oldun ne yıllar ne insanlar seni değiştirebildi..
    ama ferrari yıllarından sonra anladıkki senin disiplin altında tutulmaya ihtiyacın var umarım bunu saglayabilecek ve şampiyonluk için iyibir araç verebilcek bir takımda yer alır ve f1de kalırsın bizde seni desteklemeye devam edebiliriz…
    ^^KEEP FLYİNG ICEMAN^^

  4. arkadaşlar neden f1 de arabayı sürenlere sürücü veya şoför değilde pilot diyorlar? söyleyeyim…çünkü f1 de kullanılan teknoloji yol araçlarından ziyade uçak endüstrisi teknoljisi dir. bundan dolayı bu kişilere pilot denmektedir. yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. buralarda yorum yapanlardan idolüm m1chael nickli arkadaş ve abdullah çelik dir. bunlar kadar bu işi bilgi bazında iyi bilen kişilere rastlamadım. gerçi yorum kalitesi ve adrenalini açısınıdan kimse elime su dökemez zira ya inanılmaz eksi alıyorum yada 1500 küsür birde 1300 küsür gibi artılar alarak rekorlar kırıyorum:)))

  5. Öyle şey olmaz bu adamlar çocuk değil gayet profesyonel insanlar. Profesyonellik seviyeleri sebebiyle en iyi 4-5 kişi arasında gösteriliyorlar. Ki zati halinde ne olursa olsun derece yapmak isterler bu kendi kariyerleri için de isteyebileceği birşey. Hanki takımla olursa olsun kim kariyerine 1 birincilik veya hızlı tur daha eklemek istemez ki.

  6. helal kimi ya 2004 te jarnoyu hatrlıyorum bırakıp gıtmstı takımı genelde takımla ilşkisi kesilen pilotlar mücadele etmezler ama sen takımlar 3.lüğünü her fırsatta dile getrysn bırkere daha takdır ettm senı

  7. timucin barutçu avatarı
    timucin barutçu

    boşver be kimi domenic le monte düşünsün..

  8. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    gösterdiğin profosyenellik ve hala takımımız diye bahsettiğin için senle gurur duyuyorum.ama f1 de sevdiğim 3 pilot var ve ikisi takımımdaydı ve yine öyle olacak.biliyorum duymayacaksın ama toyota williams vs de yarışacak pilot değilsin.mclarende mutlu olursun umarım şampiyon.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir