Audi, Değişikliklere Rağmen Formula 1’e Girmeyecek

yazar:

kategori:

Wolkswagen Grubundan Audi, Ferdinand Piech’in ayrılmasıyla beraber Formula 1’e girmeye hazırlandığı iddialarını reddetti.

Volkswagen önümüzdeki 18 ay boyunca gerçekleştireceği motorsporları programını yeniden yapılandırıyor ve Piech’in gidişi ile birlikte şirket Formula 1’e girebilir.

Volkswagen’in en büyük markalarından birisi olan Audi’nin F1 projesi için pole pozisyonun olduğu ve Stefano Domenicali önderliğinde Formula 1’e girebileceği ifade ediliyordu.

Ama Audi sözcüsü BBC’ye verdiği demeçte “Mevcut durumda Audi’nin kesinlikle Formula 1’e girme niyeti yoktur” dedi.

Ancak ilginçtirki Audi geçtiğimiz yılın sonlardından Almanya’daki Neuburg Ingolstadt tesislerinde çalışmaya başladı.


Yorumlar

“Audi, Değişikliklere Rağmen Formula 1’e Girmeyecek” için 4 yanıt

  1. “Mevcut durumda Audi’nin kesinlikle Formula 1’e girme niyeti yoktur” kısaca eğer 2017 de bize de bir destek atarlarsa kuralları beraber koyarsak belki mi diyelim ? yoksa mercedesten korktular mı diyelim bilemedim ama mercedesten korkacaklarını sanmıyorum audi motor konusunda oldukça tecrübeli girerse iyi olur ancak bu işin borsa ayağı vs de var hemen giriyoruz da demezler heralde iyice bir araştırma yapıyorlardır .. f1 de alınan başarı diğer serilerden daha tatmin edici olur bence …

  2. Manor kadar cesaretiniz yok.

  3. Hadi ordan sizin yapacağınız işin ben aslında adamlarda haklı mercedesin yaptığı bu motor karşısında şanslarının az olduğunu ve olası mercedes malubiyetinde düşücekleri duruma herkes güler çok zor vw grubunun f1 e gelmesi belki motor verirler direkt gelmezler sanmıyorum

  4. Yemiyor mu koskoca alman devi!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir