2015 DTM Hockenheim 2. Sıralama – Rockenfeller Polede

yazar:

kategori:

2015 DTM sezonunda ilk ayak Hockenheim’da haftasonunun 2. yarışı öncesinde gerçekleştirilen sıralama turlarında ilk sıralama turlarında olduğu gibi bir Audi pole pozisyonunu kazandı.

2013 şampiyonu Mike Rockenfeller, ıslak zeminde başlayan ve son dakikalarda slick lastiğe geçilen seansta son zaman turunda elde ettiği en iyi son sektör derecesi sayesinde 1:34.516 ile yarışa ilk sırada başlama hakkını elde etti. Migeul Molina ve Mattias Ekström, 2. ve 3. sıraları elde edince Audi ilk 3 sırada yer almış olacaktı fakat Molina, dünkü yarışta Da Costa’ya temas ettiği için 3 sıra grid cezası aldı ve 5. sıraya düştü.

İlk sıralamada 16. sırada kalan son şampiyon Marco Wittmann, BMW ile 4. olurken onu Edoardo Mortara,Martin Tomczyk, Antonio Felix Da Costa , Gary Paffett, Maxime Martin ve Robert Wickens izledi.

DTM’de Hockenheim’daki 2. yarış Türkiye saati 14.40’da başlayacak ve Youtube‘dan canlı olarak yayınlayacak. DTM’in yayınları Türkiye’ye açmaması nedeniyle alternatif programlar sayesinde yayınları izleyebilirsiniz.

DTM Hock Q2-1DTM Hock Q2-2


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir