BMW 2007 Başarısından Memnun

yazar:

kategori:

BMW Motorsporları Direktörü Mario Theissen takımının 2007 başarısından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Alman takımı sezona başlarken 4. büyük takım olmayı umuyordu ancak sezon başladıktan sonra Renault, BMW’nin performansına ayak uyduramadı ve sezon içerisinde genel olarak BMW 3. büyük oldu.

Mclaren’in bu sezon aldığı ceza ile BMW sezonu 2. sırada tamamlayacak resmi olarak. Mario Theissen bu sonucun gerçek olmamasına rağmen yinede elde ettikleri başarılardan dolayı umutlu olduklarını söyledi.

Theissen "Takım için başarılı bir sezondu. Bu sezon elde ettiklerimizden dolayı, hem kışın göstermiş olduğumuz gelişimden hem de sezon içerisindeki performansımızdan, gurur duyabiliriz. İlk 2 sezonumuzda amaçlarımıza zamanında ulaşmayı başardık."

"2007 sezonuna ilk sezonumuz 2006’daki 36 puan ile 5.likten başladık. Amacımız belli puan farkı ile 4. sıraya yükselmekti. 3.lük ise seçeneklerden birisiydi."

"Daha sezonun başlangıcından itibaren 3. güçlü takım olmak oldukça memnun edici. Bunu her yarışta da göstermeyi başardık."

"Yönetimin kararı bizi 2. sıraya yükseltti ancak hâlâ önümüzde bizden hızlı 4 araç olduğunu bildiğimiz için bu bizim için pek birşey ifade etmiyor."

"Amacımız onları pist üzerinde geçmek" dedi.

BMW Sauber bu sezon 94 puan topladı son yarış öncesi ve 2 defa podyuma çıkmayı başardı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir