Trulli "Araçtan Alabileceğim Maksimum Sonuçtu"

yazar:

kategori:

Trulli “Açıkçası Timo için üzgünüm çünkü bugün gridde ilk iki çizgide olabilirdik. Onun iyi olduğunu duymak güzeldi ancak benimle birlikte ilk 6 içerisinde yer almaması üzücü.” dedi.

Gelecek sene Glock’la birlikte Toyota’nın planları arasında yer almayan Trulli, TF109’daki güncellemelerin işe yaradığını söyledi.

Trulli “Kırmızı bayraklar ile genel olarak çılgınca bir sıralama seansı oldu ve bu sonuçtan, özellikle de Japon taraftarlarımız önünde olduğumuz için mutluyum. Tüm takım bu hafta sonu harika bir iş çıkardı ve güncellenmiş paketimiz ile sıralamalarda ön çizgi için mücadele etmemi sağladılar. Önde mücadele etmem için bir araç verdiler ve onlara teşekkür ediyorum.”

“Sıralamalarda konsantrasyonumu sürdürmeye odaklandım çünkü iyi bir sonuç alabileceğimizi biliyordum. Tur zamanım ulaşabileceğim en iyi sonuçtu bu yüzden mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. Kaya, bence çok ümit bağlama Trulli'ye. Muhtemelen en geç 15. turda pite girecek ve arkalara düşecektir. Kimi'ye bile geçilebilir.

  2. yine de pole alabilirdi bence. kismet, ne diyelim. burada rai bile degil, bu adamin kazanmasini istiyorum. ama yaris performansi kotu. bakalim. bekleyip gorecegiz yarin sabah.

  3. 2004 monoco unutulmazdı Trulli hele o sevinci vaybe

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir