Resmi: Glock Yarışamıyor

yazar:

kategori:

Yapılan açıklamada Glock’un yarın gridde yer almayacağını, hastaneye kaldırılan Glock’un sol bacağında 5 cm’lik kesik olduğu söylendi.

Glock, Japonya GP’ye kadar hazır olacağını söyledi.

Glock, start düzlüğüne gelirken virajda aracını döndürememiş ve sert biçimde bariyerlere girmiş ve kazanın ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Toyota, FIA hakemlerine 3. pilotları Kamui Kobayashi’yi yarıştırıp yarıştıramayacaklarını sordu. Kurallara göre bir sürücünün yarışa çıkabilmesi için cumartesi antrenmanlarına katılması gerekiyor ve bu yüzden FIA’nın cevabı “hayır” oldu.


Yorumlar

  1. FIA Glock'un yarışmasına izin vermeyecektir, Toyota izin verse bile. Örnek için 2007 Kanada'dan sonra bacağında hafif sorun olan ve "Kendimi yarışmak için hazır hissediyorum" diyen ama Amerika'da gridde olmasına izin verilmeyen Kubica'ya bakınız. Çaylaklar bu tarz durumlarda güzelce idare edebiliyorlar, bunun da örneği var yine daha önce bahsettiğim konu ile bağlantılı olarak diyeceğim ki Vettel 2007 Amerika'da puan almıştı.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    izin veririlerse o dikiş açılır açılmazsada kanayabilir. yarışırken en fazla 5G basınç yiyecek. uçak pilotu olmak isteyenlerde olmaması gerekenleri bilirsiniz belki.

  3. Osman TOKAT avatarı

    keşke izin verselerdi. o kadar çaylak var. bi de kobayashi gelseydi tam olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir