Mutsuz Heidfeld "Dördüncülük Mümkündü"

yazar:

kategori:

Heidfeld “Bugün şanslı günümüzde değildik.”

“Sonuçtan çok mutsuzum. 4. olabilirdik ancak bugün özellikle 2. pitlerde sağ arka lastik sıkıştı ve bir çok sorun yaşadık. Ancak yine de şikayet etmek istemiyorum.”

“Bu tür şeyler olabiliyor ve normalde iyi pit stoplar geçiriyoruz. Bu sorun Kimi’ye pozisyon kaybedip piste arkasında çıktığım zaman oldu. Güvenlik aracı çıktığında Nico’ya da pozisyon kaybettik. O güvenlik aracı pistteyken pite girdiği için şanslıydı.” dedi.

Robert Kubica “Tüm hafta sonu şanssızdım. Dün sarı ve kırmızı bayraklar nedeniyle gerçek performansımı gösteremedim. Bugün de bir kaç kez trafiğin ortasında kaldım. Dahası startta ağır ve önden kayma sorunu yaşadığım için daha fazla zaman kaybettim.”

“Araç hafiflediğinde ise ritmi tutturdum ve oldukça hızlıydım. Ardından ilk pitlerde sorun yaşadım çünkü Kimi ve Nick benim hemen önümde çıktılar. Bu çok zaman kaybetmeme neden oldu.”

“Güvenlik aracından sonra da trafiğe takıldım. Jenson’ın arkasındaydım. Virajlarda ondan hızlıydım ancak düzlükte maksimum hız eksik kaldığı için geçemedim.” dedi.


Yorumlar

  1. kimi yumusak lastiklerle epey fark kapatti, en hizli turuda atti 2. pitten once ama yinede 9.6 snlik pit olmasaydi kiminin onunde donecekti. her zaman en hizli pitleri yapan takim bugun yavasti, olmayinca olmuyor iste.

  2. şimdi anlamıs olduk neden pitstopun 8.9 sanıye surdugunu arka lastık sıkısmıs neyse saglık olsun kubi :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir