2001 İspanya: Mika Hakkinen’in Talihsizliği


Yorumlar

“2001 İspanya: Mika Hakkinen’in Talihsizliği” için 11 yanıt

  1. SCUDERİA FERRARİ avatarı
    SCUDERİA FERRARİ

    button avustralya 2006 en talihsiz olay buydu bence. damalı bayrağa metreler kala motor patlatarak finish görememek .

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      .

      1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        eskiden patlaması bile bi başkaydı motorların 🙂

  2. 2005 Almanyayı unutmamak lazım.. Yine bir mclaren yine bir fin pilot yine son tur 🙂

    Sanırım lastik değiştirmenin yasak olduğu yıldı. Rainin sağ ön lastiği çok feci durumdaydı son tura girerken sağ ön süspansiyon kırılmıştı. Bir bakıma alonsoya şampiyonluğu veren kazaydı.

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Bu yarışı izlemiştim halen unutamıyorum o anları. Hakkinen sağa sola kafasını hayır der gibi sallıyordu, anlamıştım bir şey tersti ve acayip sevinmiştim kazandık diye. O zamanlar bizim için f1 çok daha zevkliydi. Bu arada Günay belki yazdığın bazı şeyler olmazdı ama Schumi şampiyonlukları kaznaırdı çünkü öyle bir araç vardı ki rakipsizdi

  4. Bunlar motorsporlarının cilveleri. Araç böyle arızalar çıkarıp durmasa Hakkinen emekli olmaz, Raikkonen takıma gelmez, Şumi o kadar şampiyonluk kazanamaz vs vs.

    Ama bu motorsporu işte. Aracının da iyi ve dayanıklı olması gerekiyor. Damalı bayrağı ilk geçen kazanıyor.

    1. Ek olarak; Şu pistin son virajına atılan eller kırılsın emi!

      1. Amin. 🙂

  5. Strong_Union avatarı

    Şu adama bakınca Raikkonen’i, Raikkonen’e bakınca Hamilton’u, Hamilton’a bakınca tekrar bu adamı hatırlıyorum bence bu Mclaren Mercedes takımının döngüsü onun talihsizliği 🙂 Şu adamlar tam olarak performanslarını gösteremedi belkide, kimbilir belki Hakkinen Schumacher’i daha çok zorlayıp şampiyonluk alabilirdi. Raikkonen 2003 – 2005 şampiyonlukların bırakmazdı. Hamilton 2007 şampiyonluğunu vermezdi ama ne olursa olsun Mclaren hala çok büyük bir takım benim için ve hala saygım sonsuz şuan sondalar ama geri gelirler umarım ama Mercedes le olsa daha iyi olurdu 🙂

  6. herkes de mercedes motornu suçlar. ne malum macca nın soğutmayı doğru düzgün yaptığı? ben hiç denk gelmedim hakikaten suçlu mercedes motoru diye. bilmem belki de yanılıyorumdur. bu yarışı yurtta izliyorduk. cebeci de. son tur macca cı arkadaşların vızıltılarına hala gülerim :)))

  7. Bkz: Ilmor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir