Honda’nın 2015 Hedefi Podyum

yazar:

kategori:

Honda’dan Yasuhisa Arai, dayanıklılık problemlerini çözüp, performansa odaklandıktan sonra 2015 yılında podyuma çıkabileceklerine inanıyor.

Yıllar sonra Formula 1’e geri dönen Honda, McLaren ile ilk senesinde ciddi sorunlar yaşamış ve ilk 4 yarıştan puansız ayrılmıştı.

McLaren gelişimin adım adım olacağını söylerken, Honda herşeyin yolunda gitmesi halinde bu yıl podyuma çıkabileceklerine inanıyor.

Arai “”Henüz istediğimiz sonuçları alamadık. Yine de ilerleme kaydediyoruz. Zaten dağın tepesine giden yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Ama daha fazla zamanımız olmalı”

“Şuanda odaklanmamız gereken iki temel yön var. Birincisi dayanıklılığı arttırmak, ikincisi güç ünitesinin performansını geliştirmek. Ayrıca ERS sistemini de optimize etmek için çalışmalıyız”

“Beklediğimizden daha fazla sorun yok, sadece herşey çok farklı.  Honda sorunlar ile başa çıkabilmek için istikrarlı ve dengeli ince ayarlar bulabilmek adına çalışma biçimini değiştirmeyi planlıyor”

“Sezonun geir kalanı 15 yarışında podyum için savaşmayı umuyoruz. Önce puan kazanmaya başlayacağız ve yavaş yavaş Mercedes seviyesine ulaşmak mümkün olacak” dedi.


Yorumlar

“Honda’nın 2015 Hedefi Podyum” için 4 yanıt

  1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    yarışlara bakarsak Williamsın arkasında kalan grubla fazla bi fark yok 0.5 daha kazanırlarsa daha önde görmek mümkün Mclareni

  2. vw-tdi-power avatarı

    Valla kimden ne çıkacak belli olmaz. Podyum bana da uzak bir ihtimal gibi geliyor ama kesin puan çıkarırlar bu sene.

  3. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    sadece gülüyorum 🙂

  4. Puan kesinlikle olabilir ama podyum zor. Ekstrem şartlar olması lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir