Ricciardo: Red Bull Sırf Olmak için Burada Değil

yazar:

kategori:

Daniel Ricciard, Red Bull’un spordan ayrılık tehditlerinin gerçek olup olmadığından emin değil ve takımının sırf olmak için bu sporda olmadığını söylüyor.

Red Bull takımının bu sezon yeni kurallar ve Renault ile yaşadığı sorunların ardından, Helmut Marko ve  Dietrich Mateschitz, takımın spordan ayrılabileceğini dile getirmişti. F1’in ticari kanadıyla ilgilenen gazeteci Christian Sylt ise Red Bull’un kendi finansal belgelerinde 2020’ye kadar sporda kalma niyeti olduğunu belirttiğini yazmıştı.

Ricciardo, bu haberlerle ilgili olarak, “Bu konuşulanları ve Mateschitz’in hayal kırıklığına uğradığını duyduğum zaman, onun bu sporda sadece olmak için olmadığını anlayabiliyorum.”

“Ben bir pilot olarak hayal kırıklığı yaşıyorsam, o da en az o kadar hayal kırıklığına uğramıştır. Çünkü söz konusu olan onun markası, onu parası ve imajı.”

“Şu anda mevzu, benim nasıl yarışmak istediğim değil elimizde ne olduğuyla ilgili. Önlerde mücadele verememek oldukça zor. Ama umudunuzu korumanız gerekiyor.” diye konuşuyor.


Yorumlar

“Ricciardo: Red Bull Sırf Olmak için Burada Değil” için bir yanıt

  1. Mateschitz ağa Avustralyalıları seviyor galiba. Webber’le de kankaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir