Alguersuari "Formula 1'deki İlk Günüm Gibiydi"

yazar:

kategori:

Alguersuari “Gerçekten mutluyum ve kaza nedeniyle yarışı bitiremediğim içinse biraz üzgünüm.”

“Ancak gerçekten zor bir yarıştı; çıkardığım yarıştan daha iyisini yapmak zordu.”

“Bu benim hayalimdeki yarıştı ve sanki Formula 1’deki ilk günüm gibiydi. Performansım vardı, araçta her şey daha kolaydı, rahattım ve bir başka yerde sürüyor gibiydim.”

“Biraz gelişim gösterdiğimi hissettim. Araç açıkça daha hızlıydı ve en azından ebnim için iyiydi. Gerçekten mutluyum.” dedi.

Alguersuari ayrıca geçirdiği iki kazanın ardından Formula 1 araçlarının güvenlik standartına şaşırdığını kabul etti.

Alguersuari “Bu araçların bu kadar güvenli olması karşısında gerçekten etkilendim. Artık kaza yapmak istemiyorum ancak sürekli zorluyorsunuz ve bir bakıma bunu istiyorsunuz. Yeni lastikleri takmıştım ve 9 tur kalmıştı ancak sonuna kadar zorladım.”

“İlk defa F1’de olduğumu hissettim çünkü ilk turdan son tura kadar zorladım. Bu açıdan mutluyum, hata ve aptalca şeyler yapmadım.” dedi.


Yorumlar

  1. kimi iceman avatarı

    fernando ulas ona gelecegın alonsosu demeyelımde gelecegın schumusı desek iyi olur tabı jaimede ispanyol ama ona gelecegın schumusi demek daha mantıklı olur 2 sampıyon olmus adama ben yıldız demem hemen

  2. Genç sürücüler ve bunları yarıştıran takımlar olmasaydı F1'de pilot kalmayacaktı. Schumacher'i yarıştıran Jordan, Alonso'yu yarıştıran Minardi (örnek çoğaltılabilir). Torro Rosso'nun ve benzer diğer takımların genç pilotları desteklemelerini doğru bulmaktayım.

    Jaime gelecek vaat ediyor, Buemi oldukça hızlı olacağının ip uçlarını veriyor…

  3. genc suruculeri secmesinde kotu bir sey yok. her sey sponsorluk falan da degil. minardi'nin devami gibi dusunun takimi, driving school tadinda. fernando, mark vb. buralarda kesfedildi.

    jaime'den ben pek umutlu degilim de, buemi iyi bence. ama bourdais'yi bosuna gonderdiler. ayrica vettel'in kesfedilmesinde de yararli oldu toro rosso. liuzzi de burada yarisiyordu mesela.

  4. ikinizede katılmıyorum…şunu bi düşünün hamilton yhada vettel hala gp2 de yarışsaydı ve iyice profesyonel olunca f1e adım atsaydı yhada hamiltonda çok düşük potensiyelli bir takımda sürseydi aynı şeyler onun içinde söylenecekti…şimdi bu pilot yüksek bir takımda olsaydı garanti çok iyi bir izlenim verecekti…f1e çıkabilen her pilot müthiş bir pilottur…bunlar yoldan toplanmıyor arkadaşlar…hepsinin şampiyonlukları kupaları vb. şeyleri var… ve burda f1den anlıyorum diye konuşuyosanız bana göre hala bişy bilmiyosunuz… çok geri kafalı hareket ediyosunuz

  5. "hata ve aptalca şeyler yapmadım" sözü gerçekten APTALCA olmuş sanki iki kazayı başkası yapmış gibi konuşmuş

  6. Toro Rosso nasıl dayanıyor bu gençlere anlamıyorum. Bu kadar mı çok para getiriyor bu gençlerin sponsorlukları. Takımı ne kadar acemice yönettikleri ortada. Aman genç bir isim olsun da renk gelsinde bakışı ne kadar acemicedir. En azından bir tane tecrübeli pilot sahibi olmaları lazımdı. Bu gençlerin F1 'e kattığı hiç bir şey yok. Çoğunlukla götürüyorlar bile.

  7. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bu arkdaşta bence büyük bir potansiyel var. geleceğin fernandosu olabilir

  8. kimiforever  avatarı

    aferinde… kaza o ''hata ve aptalca şeyler'' grubuna girmiyor galiba:b

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir