Whitmarsh, Button'ın Şampiyon Olacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Jenson’ın durumu kontrol edip şampiyon olacağını düşünüyorum. Biz bunları 2007 ve 2008’de yaşadık. Kimi 2007’de harika bir iş çıkarıp bizden aldı ve 2008’de son bölüm özellikle terleticiydi ancak onun ne yapacağını göreceğiz.”

“Jenson için ilgi artıyor çünkü eğer o atıp gitmezde şampiyon olacak ve bunun özellikle Jenson gibi uzun zamandan beri burada olan bir sürücü üzerinde etkisi çok olur.”

“O, bunun kariyerindeki en iyi ve muhtemelen tek şampiyonluk şansı olduğunu hissetmeli bu yüzden son 2 yarışta üzerinde biraz baskı olacağına eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Whitmarsh çok dogru konuşmuş Button'ın kariyerindeki en iyi ve muhtemelen tek şampiyonluk olacagını kendiside biliyodur herhalde ama yinede tebrik etmek lazım.

  2. bay martin lütfen böyle kel alaka konularda yorum yapmayı bırakında bizim kimi meselesi ile alakalı az biraz ipucu filan verin. lütfen luca dan ders öğrenin. üstelik işin onun gibi zor da değil. o kıvırdı 3 haftada tükürdüğünü yaladı 50 yıllık ferrariyi santandere oyuncak etti ama sonunda içi kan ağlaya ağlaya açıklamayı yaptılar. senin böyle bir durumunda yok. bak bu kadar kimiseveri bekletme. zaten sizin için takımlar şampiyonluğu pilotlar şampiyonluğu kadar değerli değilmi? o zaman kimi sizin için en etkili ilaç. haydi bakalım bekliyoruz….

  3. bırak bu işleri martin amca, sen de herkes gibi malum olanı ilan etmekten başka birşey yapmıyorsun. action biraz action…

  4. daha önce hangi şampiyon pilot için, bu onun son şansı olabilirdi denildi geçmişte, hatırlayan var mı? hani yağmurlu yarışlara piyango yarış deriz ya, işte piyango şampiyonluk.. geçiş artsın diye kuralları değiştirdiniz, şimdi hem geçiş yine yok, hem de tarihin en çirkin araçlarından oluşan bir garip şampiyonluk mücadelesi var ortada.. şampiyon pilot diyeceğiz ama sezonun son 10 yarışını kazanamadan ve hatta neredeyse podyuma çıkamadan kazanılmış piyango bir şampiyonluk olacak

  5. yaa martin bırak button ı filan kim sampiyon olursa olsun sen lafı uzatma bekledigimiz acıklamayı yap alalahallaaaah :))

  6. kimiforever  avatarı

    😀 😀 fiyatla ilgili ne konuşabilirlerki bu kadar süre..zaten santanderın 25 milyon vereceği söylentisi çıkmıştı(ki budönemde söylentilerin çogu dogru) bu takım açısından iyi ayrıca kimininde tazminatını aldıgını düşünürsek üstelik krize ragmen bu dönemde o para..onunda mali yönden pek takımı zorlayacağını sanmıyorum:S ama o zaman neden açıklamıyorlar!=/ bitsin artık şu endişelerim yazık ama banada:P

  7. adam her roportajında ilalki kimi ye degınıyor ve ovgulerde bulunuyor raikkonen seneye kesin mc larende:D

  8. Whitmarsh biliyoruz Mclarenin Kimiyle ilgilendiğini.Sadece fiyat konusu konuşuluyor bence.Button konusunda da şunu diyebilirimki o çok şanslı kazanmasa bile birileri kaza yapıyo o puan alıyor.Bu sene hayal kırıklığıydı gümüşler için inşallah herşey düzelecek birde Raikkoneni istiyoruz

  9. Habire Kimi'den bahsediyor, beni de umutlandırıyor hakketten

  10. O degilde kimi yi alirsaniz seneye lewisle seneye markalar sampiyonlugunu domine etceksiniz haberin olsun 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir