Raikkonen: Vettel ile Çalışmak Daha Kolay

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Fin pilotu Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel ile çalışmanın çok daha kolay olduğunu söylüyor.

Raikkonen geçen yıl aracın ön tarafındaki hassasiyetin istediği düzeyde olmadığını söylemiş ve yıl boyunca takım arkadaşı Alonso’nun gerisinde kalmıştı.

Bu yıl Sebastian Vettel ile çalışan Raikkonen, Alman pilotun takım arkadaşı olmasından memnun.

Raikkonen “Ekip ve içerisindeki atmosfer harika. Ferrari’nin her hafta sonu zaferler için mücadele etmesini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz”

“Sebastian ile birbirimizi tanıyoruz. O çalışması kolay ve düzenli bir adam. İlişkimizde herhangi bir ilke yok. Birşey yanlış giderse bir araya gelip konuyu tartışabiliriz. Tabi ki birbirimizin önünde olmaya çalışıyoruz, ama takım için iyi ve dostça bir mücadele var”

“Maurizio’nun çalışma yaklaşımını seviyorum. Ondan bir cevap bekliyor iseniz “Evet” veya “Hayır” duyacaksınız. Maurizio Ferrari’nin ihtiyacı olduğu adam. Çok çalışan ve aynı zamanda çok dürüst bir adam. Birşeyler yanlış giderse kesinlikle ona anlatacağım” dedi.

Fin pilot Ferrari’de yarışmaya devam edip etmeyeceği sorusuna “Evet tabi ki. Bunun için çok iyi bir araca ihtiyacım olduğunu biliyorum. Bir birbirimizi anlıyoruz, ancak sözleşme imzalanana kadar hiçbirşeyden yüzde 100 emin olamazsınız. Hepimiz bu yıl ve gelecek yıllarda ne tür sonuçlara ulaşmak istediğimizi bilmiyoruz” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: Vettel ile Çalışmak Daha Kolay” için 11 yanıt

  1. Billy Bones avatarı

    tıpkı bir samuray gibin! 😀

  2. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    seninki de bu sene hasetinden kendine harbi çektiriyo ne olduğunu bilmiyosan sana anlatsın bilen arkadaşlarım biraz işim varda (harbi çektirmenin ne olduğunu)

  3. Bu fotoğraf çekildikten sonra Alonso Seb ve Kimi’nin ağzını burnunu kırmış. 🙂

  4. yorumlara biraz baktım da yine fanatizim dolu. Herkesin içinde sevdiği bir pilot vardır ama bu ülkemizde rakip düşmandır fikrini beraberinde taşıyor nedense.
    Ben F1 i spor olarak seven biriyim ve şunu net olarak söyleyebilirim, RAİ ve ALO kapışırken Vettel yetişme sürecindeydi. Vettel çok kaliteli bir pilot, dürüst bir pilot ve güler yüzlü bir insan.
    RAİ her ne kadar ice man diye gösterse de kendini F1 tutkusu yüzünü güldürüyor. ALO gibi o da her zaman kazanmaya oynayan çok yetenekli bir pilot. Aksini idda edenin zaten F1 ile ilgisi sadece fanatizimdir. Ortada dünya şampiyonluğu alan pilotlardan bahsediyoruz. F1 de HAM ve ROS gibi pilotlar da her zaman yarışa renk katan mücadeleci ve asi pilotlardır. HAM zaten dünya şampiyonu, yeteneği ortada. ROS kendine biraz daha güvense şampiyonluğa ulaşabilecek bir pilot. Bazı insanlar duygusal desteğe ihtiyaç duyar, bazıları robot gibidir, aracı verirsin canını çıkartır en iyi sonucu kendiliğinden getirir size. Hangisi iyi demek saçma olur, ikisi de iyidir çünkü. Sporu sevelim, saygı duyalım, ki bizim için pilotumuz kaybettiğinde işkence değil de ” en azından iyi bir yarıştı” diyebilecek moralimiz kalsın 🙂 tabiki bu bir tavsiyedir herkes özgür istediğini söylemek ve düşünmek konusunda…

  5. Alonso çok karizma çıkmış, adamım Alo

  6. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Zaten Kiminin Alonsoya gül atmasını beklemek saçma olur adam kariyeri boyunca savaş halinde olduğu pilotların başında geliyor…

    Seb hakkında tabiki olumlu konusacaktır zira Kimiyle Alo şampiyonluk için savaşırken Seb Williamsla test yaparken altına ediyodu

  7. Alo ya süper. :))) sevmeye başladım bu adamı.

  8. Podyuma çıkınca dili çözüldü.Vettel ile olan ilişkisini sürekli söylüyor.Birbirimizle mücadele etme hedefimiz yok diyor sonra da birbirimizin önünde olmaya çalışıyoruz diyor.Çok coool adam değil mi..Ama işler biraz değişsin Vettel gerçek yüzünü bir göstersin ondan sonra konuşuruz.

  9. Billy Bones avatarı

    arkadakine bak….. nasıl nefretle bakıyor

    1. Nefret değil o. Dişleriyle ısırıyor. Çok karakterli bakıyor cidden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir