Mercedes’te Motor ve Şasi Güncellemeleri Yolda

yazar:

kategori:

Mercedes önümüzdeki yarışlarda şasi ve motor ünitesinde bir takım güncelleme hazırlıkları yapmaya hazırlanıyor.

Mercedes bu sezon ilk dört yarışın üçünü kazanmış olsa da, Ferrari’nin Malezya’daki zaferi ve Bahreyn’deki ikinciliği takım üzerindeki baskıyı artırmışa benziyor.

Takım patronu Toto Wolff önümüzdeki yarışlarda şasi ve motor departmanlarının bir takım güncellemeler gerçekleştirmek için harekete geçtiğini belirtiyor.

“Brackley ve Brixworth’teki her çalışanımız ayağımızı gazdan çekmememiz gerektiğini farkında. Bu nedenle aracın gelişimi ve güç ünitesi üzerinde çok sıkı çalışıyoruz. Barselona her zamanki gibi büyük güncellemelerin yapıldığı ilk yarış. Biz de burada mücadelenin içinde ne durumda olduğumuzu göreceğiz.”

“Sezonun ilk bölümünün ardından, geçen hafta performansımızı değerlendirme şansı bulduk ve gelecek haftalarda ve aylarda nelere ihtiyacımız olduğuna baktık. Bu sezon, geçen sezon ilk dört yarışta topladığımızdan daha fazla puan topladık ve daha dayanıklıydık. Takım oldukça güçlü konumda.”

“Asıl mevzu rekabet durumu. 2014’te markalar klasmanında 100 puan öndeydik, bu sezon 52. Her yarış hafta sonunda yakın bir mücadele oluyor. Ama Formula 1 bundan ibarettir zaten: her yarış hafta sonunda her turda performansınızın en iyisini ortaya koyma mücadelesini gerçekleştirmek ve daima daha iyi olmak için zorlamak.”

 


Yorumlar

“Mercedes’te Motor ve Şasi Güncellemeleri Yolda” için 2 yanıt

  1. LAstik kullanımı biraz daha iyi duruma getirirlese işlerini kolaylaştırırlar,hız farkı Mersedeetn yana oldukça bunundışında..

  2. Motor ayni kaliyorda saside baya degisiklik geliyor ispanyaya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir