Kubica, Renault'dan Ferrari'ye Geçişi mi Kolluyor?

yazar:

kategori:

24 yaşındaki Polonyalı pilotun Renault ile anlaştığı çarşamba günü açıklanmıştı.

Ancak İspanyol AS gazetesinin haberine göre Kubica Renault ile yarışmayı sadece gelecek sezon için garantiledi ve Felipe Massa’nın dönüşünün ardından sorunlar çıkması ihtmaline karşı da anlaşmada opsiyonlar bırakıldı.

Massa’nın yarışamaması durumunda Maranello için ilk adayın kendisi olup olmadığı sorulduğunda Kubica, “Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.” diye cevap vermişti Japonya’da.


Yorumlar

  1. Messi'nin menejeri de Ferrari ile görüşmeye başlamış, haydi hayırlısı..

  2. eminim buradaki kubicayı ferrariye yakıştıramayanlara, ferrari gelin bizim garajda tuvaletler temizlenecek dese inanın bırakın oşmayı amuda kalkarak giderler.ferrari zamanın hiçi olan massayı bie aldıysa(ki şimdiki massa tabiki çok farklı) kubica yı hayli hayli alır.

  3. Oldu olacak Jason Tahincioğlu' nu da alsınlar.

  4. Tamam Montazemalo sıyırdı bunu kabul ediyorum, ama seni alacak kadar değildir sanırım.

  5. Aç tavuk rüyasında darı ambarını sayıklarmış.Kubica hangi başarısıyla bunu hakettiğini düşünüyor acaba.

  6. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Cristiano Ronaldo'da gelecek sene Ferrari ihtimalini saklamıyor… xD

  7. renault nun durmunun cok net olmaması takımın onemli yoneticilerinin takımdan uzaklastırılmıs olmaları , sponsor desteginin kaybı (ing) kubica nın kısa kontrat yapması sonucunu dogurmustur ama bu illa ferrariyi kolladıgı anlamına gelmez daha baska bir cok secenek var. ama gelebilir de… f1 de hersey mumkun

  8. elif çivici avatarı

    Kubica ne kadar hızlı olduğunu kanıtlamış bir pilot zaten,gelecek vaad eden biri oldugunu da biliyoruz,er ya da geç büyük takımlar da yarışacağını da biliyoruz..Bmw ve renault büyük takımlar ama çok rekabetçi değiller,Ama Renault iyi bi araç verirse ve massa yla ilgili bir sorun çıkmazsa bir şey olmaz.

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Ferrari ile adı çıkan pilotların çoğunluğu Ferrari'ye katılmıştır Kubica için de "kesinlikle gelmez,böyle bişey gerçekleşmez" gibi yorumlara katılmıyorum

  10. Aynı zamanda da alonso nun en yakın arkadaşı.Mantıklı bir haber.

  11. kubica iyi bir pilot tabiki de çok üst düzey değil ayrıca fiziki yapısı f1 e bence çok elverişli değil hantal hırsı hantallığını bir nebze bertaraf ediyor o kadar

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Ortada bir gerçek var ki .. Massamız eğer kontrollerden onay alamazsa.. Fisiko ile devam edemeyeceğimiz bir gerçek gibi duruyor..

    En iyi opsiyon Kubica tabi ki

  13. Massa'nın durumu hala belirsiz. Herhangi bir fiziksel problemi olmasa bile psikolojik açıdan en azından bir süre için eski formundan uzak olacağını düşünüyorum. Üstünde hep bir çekingenlik olacak, temkinli yarışacak ve bu tur zamanlarına yansıyacaktır. Kubica' nın yedekte tutulması yerinde olur.

  14. Kubica'yı severim ayrıca renault'a gitmesine'de sevindim ama bu haberin gerçekçilik payı hiç yok bence,söylenti…

  15. Piryandi kardeş özür dilerim; seviye farkını hesaba katmamışım

  16. beni eleştiren 2 arkadaşa cevap vermeyeceğim.benim amacım atışmak değil.ferrariye ve sevdiğim pilotlara yapılan eleştirilere,çıkan haberlere cevabımı veririm.böyle agır yazılar yazarım.kimse üzerine alınmasın.kusuruma bakmayın.

  17. dilara bakır avatarı
    dilara bakır

    ya tamam Kubica çok iyi ve başarılı bir pilot ama bu haber bencede saçma bi dedikodudan ibaret…durun bi Alonso'nun şokunu atlatalım ya 😀 biri bitmeden diğeri başlıyo dediduların…

  18. şu an ferriye gelebilecek ferrariye yakışacak tek pilot bence gelecek vaat eden vetteldir.yaşı ve performansı itabariyle ferrariye büyük başarılar yaşatır.

  19. theartofdriving  avatarı
    theartofdriving

    Kubica kim mi?! Kubica Massa'dan hiç de aşağı kalmayan, meziyetli, dayanıklı, mükemmel derecede hırslı, kazanmayı bilen, altındaki ortalama BMW'yle geçen sene Ferrari'lere kök söktüren bir pilot diyelim de Piryandi arkadaşımızın gönlü olsun..

  20. Formula arenasına ayak basıp üçüncü yarışında podyuma çıkan kaç pilot tanıyorsun Piryandi kardaş, önce Ferrari'den say hele!..

  21. ferrari'ye sato, hatta yamamoto gelecek, dertler bitecek.

    o degil de, piryandi kubica'yi yerden yere vurmussun ancak cok kaliteli bir pilot kendisi. yine de su asamada sacma bir dedikodudan baska bir sey degil bu. buyutmenin alemi yok.

  22. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ben derdim hep geleceğin ferrari pilotları kubica sonrada vettel olacak. ama massa sorun yaşamaz umarım.

  23. kubica kim ki ferrariye geçsin.ferrari toplama kampı mı.ferrari en iyilerin takımı.her en iyide ferraride yer alamaz.ferrari istediğini istediği zaman alır.ferrariye kimse hayır diyemez.kim demiş ki zaten….

  24. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    bnce o kadarda deil artık her pilot ferrariye gecsin o zaman piquet jr.da camposdan ferrariye gecmeye çalısıyor:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir