Sutil Kendisinden Emin

yazar:

kategori:

Formula 1 takımlarından Force India İspanya’nın Barcelona şehrindeki Catalunya pistinde gerçekleştirilen üç günlük test dönemi sonuna geldi. Test dönemi boyunca Adrian Sutil, aracın ayarları, kontrol sistemi, uzun bir simülasyon çalışması ve aero testler üzerinde çalıştı.

Adrian testlere 90 tur tamamlayarak başladı. Buna rağmen meydana gelen ufak bir mekanik arıza nedeniyle günü beklenmedik bir şekilde erken tamamlamak zorunda kaldı. Aracın garaja dönmesinin ardından başlayan şiddetli yağmur programın sonlanmasına sebep oldu. Sutil’in en iyi derecesi 1:23.800 oldu.

" Normal bir gündü ve programımızı tamamlayabildik. Çok soğuk koşullarda çalıştık ve bizim temel amaçlarımızdan birisi de lastikleri düşük sıcaklıklarda çalıştırabilmekti. İstediğimiz dengeyi yakalayamadık ve bu yüzden durumu daha iyi hale getirmek için bazı değişiklikler yaptık. Bazı şeyleri öğrendiğimiz bir başka bün oldu bu. Testlerin sonunda çok fazla kilometre katettik ve günün önemli bir bölümünde araç dayanıklı olduğunu bize gösterdi. Ayrıca yarış startı üzerinde de çalıştık ve şu anda sistem üzerinde çok istikrarlı görünüyoruz. Aracın içinde kendimi çok rahat hissediyoruym ve bir o kadar da kendimden eminim."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir