FR3.5, Alguersuari'nin Dikkatini Dağıtmıyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso takımı ile Formula 1’e giriş yapan İspanyol pilot, World Series’de sürmeye devam etti ve bu seride son yarış 25 Ekim’de Motorland Aragon’da

Şampiyona’da yarışmaya devam etmesine rağmen Alguersuari, geleceğinin Formula 1’de olduğuna açıklık getirdi.

Alguersuari: “Durum zor, özellikle de World Series’e geri döndüğünüzde; o araç tamamıyla farklı ve ayrıca lastikler de öyle. Şimdi sadece bir yarış kaldı ama tecrübem için bu iyi. Hâlâ devam eden bir şampiyonamız var ama engel olmadığı sürece”

“Geri dönüp Michelin lastiklerine adapte olduğum zaman farklı bir duygu oluşuyor. Zor bir durum. İyi bir pilotun kendisini herşeye adapte edebileceğini düşünüyorum ve World Series’de, orada bir kaç senedir bulunan insanlar var ve araçla, lastiklerle ilgili herşeyi biliyorlar. Onları yenmek de zor tabi”

“Geleceğim Formula 1’de. Gerçekten rahatım ve burada işlerimle meşgulüm. Son yarışım yeni pist Motorland Aragon’da ve orası İspanya’da. Bu yüzden dört gözle bekliyorum”

“Pist çok yeni ve inanılmaz. Sonunda gelecek hafta boş olacağım ve ardından Brezilya’dan sonra yeni bir pist daha”


Yorumlar

  1. bu adamdan bir seyler bekliyordum ama tis cikti. buemi'nin bile gozunu seveyim.

    dj'lik falan, bos isler jaime. anca sen kiz tavlarsin boyle. sampiyonlugu, yaris kazanma-podyumu gectim, puan pilotu bile olman zor. tamam genc yasta geldin baya ama hizli giden atin durumu da malum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir