Sauber: Herşey Yolundaydı

yazar:

kategori:

İspanya GP’sinin ilk iki antrenmanları Sauber’in planlarına göre sorunsuz tamamlanmış durumda. Sabah ilk antrenmanda test ve yedek pilot Raffaele Marciello ikinci kez piste çıktı ve Marcus Ericsson ikinci antrenmanda aracı devralarak Felipe Nasr’ın elde ettiği veriler ve ayarlar üzerinden devam etti.

Marciello: “Tekrar araçta olmak iyiydi. Genel olarak ikinci antrenman sürüşümden mutluyum. Genel olarak iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum. Planlanmış programa uydum ve aero ölçümleri ve bazı ayar çalışması yaptım. Aracın  sürülebilirliği iyiydi ve değerli dönütler verebildim.”

Ericsson: “İyi bir seanstı, elbette ilk antrenmanda sürmediğim için kovalayan durumundaydım. Kısa ve uzun sürüşler yaptım ve lastik davranışını inceledik.  Genel olarak ise iyi bir gündü.”

Nasr: “Sabah tutunma oldukça düşüktü, ancak araçta hemen iyi hissedebildim. Bu şartlar altında dengeli bir araca sahiptik. Pist sıcaklıkları sabaha göre çok artmıştı ve orta ve sert lastiklerde arkadan kayma yaşadım. Bu yüzden araçtan azamiyi çıkaramadım. Yarın için bugün topladığımız verileri analiz etmeliyiz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir