2015 Indycar Indianapolis Sıralamalar – Power’dan Tur Rekoru

yazar:

kategori:

Will Power, bu akşam koşulacak The Angie’s List Grand Prix of Indianapolis yarışı öncesindeki sıralamalarda tur rekorunu kırarak bu sezon 2. kez pole pozisyonunu kazandı.

İlk 10’u Chevrolet motor ve aero paketlerinin kapattığı sıralamalarda Power , 1:09.488’lik derecesiyle geçtiğimiz sene pole pozisyonunu kazanan Simon Pagenaud’a ait 1:09.671’lik rekorunu geliştirmeyi başardı. 5 yarışta 3. kez tur rekorunun kırıldığı Indycar sıralamalarında 2. sırayı Chip Ganassi Racing’den Scott Dixon aldı. Dixon, Team Penske pilotlarının arasına girdi.

Power’ın takım arkadaşları bu hafta 300. yarışına çıkacak Helio Castroneves, eski F1 pilotu ve şampiyona lideri Juan Pablo Montoya ve geçen senenin pole pozisyonu kazanan Simon Pagenaud 3,4 ve 5. sıraları elde ettiler.

AJ Foyt Enterprises takımında Jack Hawksworth, 11. sırayı elde ederek Honda motor – aero paketli araçlar arasında en öndeki isim oldu.

Indy500 öncesi, aynı pistin yol versiyonundaki The Angie’s List Grand Prix of Indianapolis, bu akşam Türkiye saati ile 22.30’da koşulacak.

Indycar Indy Road Q


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir